Λουτράκι: Ένας δημότης ρωτά. Επώνυμα!

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει προς όλους τους υποψηφίους ο Χρήστος Μίχας. Ερωτήματα που κατά τη γνώμη του οι υποψήφιοι- ες, θα πρέπει να απαντήσουν για να γνωρίζουν οι δημότες τις θέσεις τους και να τοποθετηθούν και αυτοί με τη σειρά τους στην κάλπη.

 

Ακολουθεί το κείμενό του:

 

Σε λίγες μέρες θα πρέπει να επιλέξουμε με ποιόν θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε , πριν όμως αποφασίσουμε , θα πρέπει να τους ρωτήσουμε για τις θέσεις τους στα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου μας.

Ζούμε σ' έναν μικρό Δήμο που τον επιβουλεύονται μεγάλα συμφέροντα.Πιστεύω λοιπόν πως όλοι οι υποψήφιοι-ες είναι υποχρεωμένοι ν' απαντήσουν σε μια σειρά από ουσιαστικά ερωτήματα.

1.Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την διασφάλιση της Δημοτικής περιουσίας και των θέσεων εργασίας με τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε Ανώνυμη εταιρεία !

2.Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την προστασία του περιβάλλοντος από τις βαριές βιομηχανίες στη μεριά του Σαρωνικού!

3.Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την λειτουργία του βιολογικού στους Αγ.Θεοδώρους για να μην πληρώνει πρόστιμα ο Δήμος και στην ουσία οι Δημότες!

4.Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την διαχείριση των απορριμμάτων . Θα συμμετέχουν στη λύση Τατούλη που έχει να φέρει υψηλό κοστολόγιο στους Δημότες και καθόλου κέρδος ή θα πάνε σε διαδημοτική διαχείριση, πχ με το Δήμο Κορινθίων που κάνει δικό του εργοστάσιο, με λιγότερο κόστος και κέρδη για τον Δήμο!

5.Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την προστασία και αξιοποίηση του Νερού Μεταλλικού και Ιαματικού ώστε να παραμείνει κοινωνικό αγαθό και να μην κινδυνεύσει να ιδιωτικοποιηθεί !

6. Τι σκοπεύουν να κάνουν και πως για την μετατροπή του βιολογικού σε τριτοβάθμιο καθαρισμό λυμάτων ώστε το νερό που θα βγαίνει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δευτερεύουσες και αγροτικές χρήσεις με έσοδα για το Δήμο!

Αυτά πιστεύω πως μπορούν ν' αλλάξουν το μέλλον χωρίς να παραβλέπω την διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου σε όλο τον Δήμο, τον προαστιακό, την συγκοινωνιακή σύνδεση όλου του Δήμου και την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

Αυτά από ένα δημότη που παραμένει ενεργός χωρίς να είναι υποψήφιος.

 

Χρήστος Μίχας