Λουτράκι: Η επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Πέτρου από πρόεδρος του ΔΣ

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Παναγιώτης Πέτρου, εξηγεί, τους λόγους που τον οδήγησαν στο να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου.

 

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησής του, έχει ως εξής:

 

Κύριε Δήμαρχε

 

Η διαχείριση εκ μέρους σας  σπουδαίων ζητημάτων που άπτονται του κοινωνικού και οικονομικού ιδία μέλλοντος του Δήμου και των συνδημοτών μας, προσκρούει -όπως σας είχε επισημανθεί- στο πατριωτικό μου καθήκον, στην πολιτική μου ηθική και συνείδηση, καθώς και στην πολιτική μου φιλοσοφία.

 

Αρχές που ουδέποτε παραβίασα. Αρχές που γνωρίζατε. Αρχές που επεδίωκα να με διακρίνουν ως οδηγός καθήκοντος, ευθύνης και χρέους.

 

Ιδιαίτερα απέναντι των συμπολιτών μας και ειδικότερα, απέναντι των συμπατριωτών μου.

 

Συμπατριωτών μου πέριξ των οποίων και προσφάτως και μεταξύ άλλων, η απαξιωτική προς εκείνους πολιτική σας, σωρεύει πληθώρα κοινωνικών προβλημάτων αλλά και λήψη απαράδεκτων οικονομικών μέτρων σε βάρος τους.

 

Υπό το κράτος των προηγουμένων η παραίτησή μου από την Προεδρία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του οποίου θερμά ευχαριστώ, για την μέχρι τούδε συνεργασία μας και παράλληλα η ανεξαρτοποίησή μου, συνιστά τη μόνη ενδεδειγμένη πολιτικά και ηθικά υποχρέωσή μου. Τόσο έναντι των συμπολιτών μας, όσο και απέναντι των συμπατριωτών μου και της προσωπικής μου ιστορίας.

 

 

Λουτράκι,13.11.2018

Παναγιώτης Πέτρου

Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου