Λουτράκι: "Πήγε να με σκοτώσει"

Μια καταγγελία που πιθανώς γλιτώσει αρκετούς οδηγούς από τροχαίο που θα τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή, κάνει αναγνώστης του loutraki365.gr...

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση τον Ισθμό, λίγα μόλις μέτρα έξω από το Λουτράκι, είδε με τρόμο αυτοκίνητο που είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να κατευθύνεται προς τα πάνω του. Όπως ο ίδιος αναφέρει, για το γεγονός αυτό, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ έχει ήδη απευθυνθεί στο ΑΤ Λουτρακίου.

 

Αναλυτικά το μήνυμά του:

 

Το μήνυμά μου έχει σκοπό να επιστήσει την προσοχή σε οδηγούς στο σημείο του δρόμου προς Ισθμό στην στροφή πρίν την ευθεία

Αύριο πρωί (σ.σ. σήμερα) θα κάνω αναφορά στο Α.Τ. Λουτρακίου για ένα περιστατικό που μου συνέβει (έχει ενημερωθεί προφορικά αλλά περιμένω κάποιες απαντήσεις), όταν οδηγώντας με το όχημά μου προς Ισθμό όπως φαίνεται η πορεία μου με μπλέ χρώμα, συνάντησα όχημα σε πορεία αντίθετη όπως φαίνεται με το κόκκινο χρώμα ( Υπάρχει υλικό και απο κάμερα που βρίσκεται στο κατάστημα αριστερά). Θεωρώ ότι ζώ απο τύχη και αυτός που προσπάθησε να με σκοτώσει  πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι νόμοι. Έχω μαρτυρία οτι η εγκληματική αυτή συμπεριφορά έχει συμβεί και άλλες φορές απο άλλους οδηγούς αλλά δεν μπορώ φυσικά να το επιβεβαιώσω. 

 

Με την ευκαιρία θα ενημερώσω αύριο και τον Δήμο για το κλάδεμα των φυτών του διαχωριστικού που έχουν μεγαλώσει υπερβολικά και εμποδίζει εντελώς την ορατότητα στην στροφή. 

 

Προς το παρόν αν μπορείτε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας να μην είναι και τόσο σίγουροι για το σημείο...