Λουτράκι: Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μηχανής

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του ανθρώπου που συγκλόνισε όλο το Λουτράκι με το σοβαρό τρακάρισμα που είχε το πρωί της Κυριακής στο ύψος της Αστυνομίας Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr, ο ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου του Λουτρακίου, νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική Μονάδα Νοσοκομείου των Αθηνών, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή του.

 

Αμέσως μετά το τρακάρισμα που είχε με τη μηχανή του, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να του γίνει χειρουργείο, καθώς έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

 

Το χειρουργείο που κράτησε περισσότερες από 6 ώρες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας του, παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, η οδηγός του οχήματος που σύμφωνα με την Αστυνομία εμπλέκεται στο τρακάρισμα, πήγε στο ΑΤ Λουτρακίου, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό της, όμως δεν της επετράπη, καθώς από την εξέλιξη της υγείας του γνωστού επιχειρηματία, θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί η επέμβαση και άλλης Υπηρεσίας της Αστυνομίας ή όχι.