Το Λουτράκι στα καλύτερα του - Ένα εξαιρετικό video-διαφήμιση για την ομορφιά της πόλης

Ένα εξαιρετικό θεματικό video που προβάλλει και διαφημίζει το Λουτράκι με τον καλύτερο τρόπο δημιουργήθηκε με την σύμπραξη του LTO, του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας  - Αγίων Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

"Ίσως το ωραιότερο video που έχει γίνει για τον προορισμό μας! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργάστηκε για την δημιουργία του και ενα ευχαριστώ στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τη συνεχή υποστήριξη Του! Ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών του τουρισμού για Την προώθηση Της περιοχής μας".

 

 

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Προβολής και Ανάπτυξης του Λουτρακίου (LTO), Σπύρος Καραβούλης, στο προσωπικό του προφίλ σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

 

Το video έχει διάρκεια 2:46 λεπτών και προβάλλει πολλαπλές πτυχές της ζωής στο Λουτράκι. Εικόνες της πόλης και της φημισμένης της παραλίας, από εκδηλώσεις του Loutraki Festival, το Λουτρακιώτικο καρναβάλι, τις εθνικές εορτές, αλλά και από τις πολλές επιλογές για γαστριμαργικές απολαύσεις, βραδινή ζωή, θαλάσσια σπορ και πολλά ακόμα που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης του Λουτρακίου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

 

Παραδοσιακή και πλούσια γαστρονομία, φεστιβάλ και εκδηλώσεις, πολιτισμός αναμεμειγμένος με διασκέδαση, πάρτι και ζωντανή νυχτερινή ζωή ... από το καλοκαίρι μέχρι το χειμώνα και από το σούρουπο μέχρι την αυγή, το Λουτράκι είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!