Λουτράκι: Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στη 1:00 μ.μ. η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με 2 θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

 

 

Δείτε την πρόσκληση:

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, 2ος όροφος) την 14η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 1:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εξέταση αιτήματος για παραχώρηση χρήσης χώρου του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρων.

2.Εισήγηση για κατανομή ποσού #9.930,00# € προερχομένου από ΥΠ.ΕΣ. για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και κατά προτεραιότητα των δαπανών θέρμανσης των Σχολείων του Δήμου (συμπληρωματική κατανομή από ΚΑΠ έτους 2018).

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αναπληρωτές σας.

Ο αναπλ. Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.

Γεώργιος Στάμου

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
1 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.