Λουτράκι: Συνεχίζει τουριστικά και το Σεπτέμβριο αλλά...

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, το Λουτράκι συνεχίζει τουριστικά. Η προσέλευση των τουριστών δεν κινείται, σαφώς, στα επίπεδα του Αυγούστου που η επισκεψιμότητα χτύπησε κόκκινο, αλλά είναι αρκούντος ικανοποιητική.

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr και τα στατιστικά της ιστοσελίδας booking.com, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, η πληρότητα των ξενοδοχείων στην πόλη του Λουτρακίου, θα φτάσει στο 73%.

 

Από Οκτώβριο, βέβαια, τα πράγματα αλλάζουν, καθώς αναμένεται να πέσει κατά πολύ το ποσοστό της πληρότητας των ξενοδοχείων και ως εκ τούτου και η επισκεψιμότητα.

 

Η πολυπόθητη αύξηση της τουριστικής περιόδου, που κάθε χρόνο εξαγγέλεται, πιθανότατα δεν θα εφαρμοστεί ούτε και εφέτος, καθώς είναι σημαντικό να έχει το Λουτράκι κόσμο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών και κάποια Σαββατοκύριακα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρκεί πια, καθώς οι υποχρεώσεις όλων έχουν αλλάξει και είναι αναγκαίες οι οικονομικές "ενέσεις" το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

 

Πηγή φώτο: Βόλτα στο Λουτράκι