Λουτράκι: Τα θυμάστε τα συντριβάνια που γκρεμίστηκαν; Δείτε τι θα γίνει στη θέση τους

Μια εξέλιξη που κάποιοι την περίμεναν και κάποιοι όχι φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου...

 

Τα θυμάστε τα συντριβάνια που αντί να φτιαχτούν, γκρεμίστηκαν γιατί υπήρχε υπόγεια διαρροή νερού;

 

Σύμφωνα με το Δελτίο που εξέδωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Ρουμελιώτης, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου, θα συζητηθεί και θα εξεταστεί το αίτημα της "ΚΑΠΑ CAFE Ε.Ε." για παραχώρηση επιπλέον χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 15τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2018.

 

Με λίγα λόγια, τα συντριβάνια, αν εγκριθεί το αίτημα της συγκεκριμένης επιχείρησης, θα γίνουν... τραπεζοκαθίσματα!

 

Αναλυτικά η πρόσκληση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου:

 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 6:30μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

  1. Εξέταση αιτήματος της "ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε." για παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 40τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2018.
  2. Εξέταση αιτήματος της "Π. ΝΤΑΝΤΟΥΛΗ-Κ. ΜΥΛΩΝΑΣ Ο.Ε." για παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 40τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2018.
  3. Εξέταση αιτήματος της "ΚΑΠΑ CAFE Ε.Ε." για παραχώρηση επιπλέον χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 15τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2018.
  4. Εξέταση αιτήματος της "ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε." για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών έτους 2018.
  5. Εξέταση αιτήματος της ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑΣ για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών έτους 2018.
  6. Εξέταση αιτήματος της ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών έτους 2018.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ