Λουτράκι: Ξέφυγαν οι τουρίστριες - Απίστευτες εικόνες στην παραλία Λουτρακίου

Εικόνες που απέχουν κατά πολύ από αυτές που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πόλης του Λουτρακίου, προσέφεραν σε όσους έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία του Λουτρακίου, δύο μεθυσμένες τουρίστριες από την Κροατία.

 

Αρχικά, πήγαν σε πάγκο μικροπωλητή που κάνει τατουάζ χένα και αποφάσισαν να κάνουν 2... εξαιρετικά ιδιαίτερα τατουάζ σε απόκρυφο σημείο του σώματός τους. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του loutraki365.gr, η μία έχει κάνει τατουάζ τη ναζιστική σβάστικα, ενώ η άλλη ένα ανδρικό μόριο!

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, τα δύο μεθυσμένα κορίτσια και η παρέα τους, έβγαλαν εντελώς τα ρούχα τους και όλοι μαζί κολυμπούσαν γυμνοί στην παραλία του Λουτρακίου, μέχρι που επιχειρηματίας παραλιακού μαγαζιού τους έκανε παρατήρηση και απείλησε ότι θα φωνάξει την Αστυνομία. Χωρίς να υπάρξει κάποια ένταση, η παρέα, βγήκε ξανά στην παραλία και φόρεσαν τα ρούχα τους.

 

 

 

Όσοι έτυχε, παρά το προχωρημένο της ώρας, να κάνουν τη βόλτα τους στην παραλία του Λουτρακίου και να δουν το θέαμα που προσέφεραν οι μεθυσμένοι Κροάτες τουρίστες, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ κάποιοι φρόντισαν να απαθανατίσουν τις στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο.