Λουτράκι: Ζήσε και άσε τους άλλους να... πατάνε like!

Μια από τις καλύτερες ταινίες James Bond με τον Σον Κόνερι, έχει τίτλο "Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν". Στην περίπτωση του Λουτρακίου, μπορούμε να κάνουμε μια μικρή παράφραση του τίτλου και να τον μεταφέρουμε ως "Ζήσε και άσε τους άλλους να... πατάνε like!".

 

Του Αλέξανδρου Κανδρή

 

Ο λόγος, για  επιχείρηση του Λουτρακίου που φαίνεται να "βαρέθηκε" την... υποσχεσιολογία και τη γραφειοκρατία του Ελληνικού Δημοσίου και προχώρησε με ίδια έξοδα στην τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων για τις τσούχτρες, προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τους πελάτες της που ακόμα και αν βρίσκονται στο εξωτερικό, γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στις ελληνικές θάλασσες.

 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ...

 

Όμως! Το θέμα είναι άλλο. Και αποτελεί μια πρωτοφανή παραδοχή ήττας για τη Δημοτική Αρχή!

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, στο προφίλ του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, έδωσε συγχαρητήρια στη συγκεκριμένη ιδιωτική επιχείρηση!

 

Για του λόγου το αληθές:

 

 

Με λίγα λόγια: Αυτό που δεν έχει προλάβει, μέχρι στιγμής, να κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος για να προστατεύσει το Δήμο ως οφείλει, το έκανε ένας ιδιώτης! Για την επιχείρησή του, βεβαίως, αλλά το έκανε. Και ο Δήμαρχος, βγαίνει δημοσίως και μοιράζει συγχαρητήρια, αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Fair play μεν, άδειασμα δε.

 

Και βέβαια, αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει για το φαινόμενο που έχει πλήξει τον Κορινθιακό και όχι μόνο (παρότι είναι σε ύφεση) και κάποιοι στο Λουτράκι το κρατάνε κρυφό, κρατώντας τους πάντες σε αγωνία για το αν θα προλάβουν εγκαίρως να τοποθετηθούν τα δίχτυα ή όχι.

 

Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες, το loutraki365.gr, σας είχε ενημερώσει για τις περισσότερες από 10.000 διανυκτερέυσεις που χάθηκαν από τα ξενοδοχεία του Λουτρακίου, καθώς τα Σερβικά όσο και το Ελληνικό γραφείο, ζήτησαν εγγυήσεις από τον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, ότι θα τοποθετηθούν εγκαίρως τα δίχτυα, ώστε να καθησυχάσουν τους πελάτες τους, που γνωρίζοντας από το καλοκαίρι του 2017 πώς έχει η κατάσταση, εξέφραζαν τις ανησυχίες τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως. (Διαβάστε εδώ την σχετική είδηση)

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, η επιχείρηση αυτή, δεν θα είναι η μόνη που θα κινηθεί για την τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών εντός των ορίων της, καθώς μεγάλο Club της παραλίας έχει ήδη κάνει διερευνητικές επαφές για να μάθει τιμές, ενώ και το Καζίνο σκοπεύει να λάβει τα μέτρα του για το θέμα των τσουχτρών. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δούμε και επιχειρήσεις να συνεργάζονται για να τοποθετήσουν από κοινού, δίχτυα.