Λουτράκι: Ζούγκλα ο Περιφερειακός δρόμος (Εικόνες)

Εικόνες που αποδεικνύουν ότι ο Περιφερειακός δρόμος Λουτρακίου, έχει αφεθεί στην τύχη του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο δρόμος που ακόμα και σήμερα οι οδηγοί περνούν με δική τους ευθύνη, ένα από τα καλύτερα σημεία του Λουτρακίου, με πανοραμική θέα σε όλο τον Κορινθιακό, παρουσιάζει μια εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο επίρρηψης ευθυνών σε οποιονδήποτε δημότη ή επισκέπτη από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Σωτήρη Πέρρα, πλην του ίδιου.

 

Το κείμενο και οι εικόνες που το συνοδεύουν, δημοσιεύθηκαν στην ομάδα του facebook "Καλύτερο Λουτράκι".

 

Ο (κουτσουρεμένος) περιφερειακός,δρόμος που χρησιμοποιούν εκατοντάδες άτομα, κάτοικοι και τουρίστες, για να αποφύγουν το κέντρο του Λουτρακίου, έχει πλέον εμφανή τα σημάδια της πλήρους εγκατάληψης.

 

Βράχοι,πέτρες, χώματα από τα πρανή,δέντρα, θάμνοι και χόρτα μέσα στον δρόμο, σκουπίδια από τα δίποδα ζώα, παντού, κλείνοντας ακόμα και τα αυλάκια για τα νερά της βροχής!

 

Επίσης χωμάτινοι δρόμοι που ξεκινούν μέσα από την άσφαλτο του περιφερειακού. Πουθενά δίχτυα για να κρατήσουν τα χώματα και ήδη η βάση ενός μεγάλου τοιχείου που στηρίχθηκε πάνω στα χωματα έχει φαγωθεί και σε λίγο θα πέσει όλο. Ο δρόμος πλέον είναι επικίνδυνος(δεν βλέπω πλέον τις ταμπέλες ότι τον χρησιμοποιούμε με δική μας ευθύνη!!!) και γίνεται περισσότερο επικίνδυνος,(ειδικά την νυχτα),από την έλλειψη κάποιου χωρου στάθμευσης,για εκείνους που θέλουν να θαυμάσουν την απίστευτη θέα,και οι οποίοι παρκάρουν μέσα στον δρόμο, πετώντας, φυσικά, τα σκουπίδια τους από κάτω και δίπλα.

 

Ο καθαρισμός των αυλακιών από τα χώματα και τις πέτρες, το κόψιμο χόρτων, θάμνων και δέντρων, το καθάρισμα των σκουπιδιών ,θα έδειχνε ένα ενδιαφέρον για τον τόπο και μια νοικοκυροσύνη, όχι την τριτοκοσμική εγκαταλειψη που βλέπουμε αυτή την στιγμή. Κανείς από αυτούς που πρέπει να τα δουν,δεν περνάει από εκεί; Ολοι από το κέντρο;;