Μαγικός Γιάννης έστειλε μήνυμα MVP από Χιούστον

Μαγικός Αντετοκούνμπο  οδήγησε σε θρίαμβο με 116-109 τους Μπακς στο Χιούστον, κάνοντας επίδειξη δύναμης στη μάχη για τον τίτλο του MVP...νικώντας τον κάτοχο και μεγάλο ανταγωνιστή του, Τζέιμς Χάρντεν, μέσα στο σπίτι του.

 Ένα ηχηρό μήνυμα από τον Έλληνα σούπερ σταρ, αλλά και την ομάδα του Μιλγουόκι προς όλους στο ΝΒΑ.

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έφτασε σε double double, με 27 πόντους (8/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/14 βολές) και 21 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας), ενώ είχε επίσης 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής! Από κοντά ακολούθησε  ο εξαιρετικός Μάλκολμ Μπρόγκντον με 24 πόντους.

 Double double για τους Ρόκετς, έκανε και ο εντυπωσιακός  Τζέιμς Χάρντεν, που σημείωσε 42 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ , αλλά και ο Καπέλα με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ.

 

 Αξιοσημείωτη μία φάση στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου του αγώνα, όταν ο Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει πάσα στον Μάλκολμ Μπρόγκντον. Δεν υπολόγισε όμως σωστά, η μπάλα κατέληξε στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έπεσε για λίγο ζαλισμένος στο παρκέ. Η μπάλα επέστρεψε στα χέρια του Έλληνα σούπερ σταρ, έδωσε  στον Ιλιασόβα, που με την σειρά του σημείωσε τρίποντο.

 

 Εντυπωσιακός ο Κούζμα σημείωσε 41 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας και επιτρέποντας στους Λέικερς να πανηγυρίσουν νίκη με 113-100 των Πίστονς στο Λος Άντζελες. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Κούζμα, έφτασε σε αυτούς τους πόντους σε μόλις 29 λεπτά συμμετοχής, αφού δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο.

 

Double double πέτυχε ο Ζούμπατς με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ για την ομάδα του Ντιτρόιτ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκρίφιν  με 16 πόντους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ