Μάχες για άνοδο αλλά και σωτηρία στη Β΄ Κατηγορία Κορινθίας

Η Προτελευταία (29η) αγωνιστική ημέρα  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται , σήμερα Κυριακή 20 Μαΐου στις 5:00 το απόγευμα.   
 
 
 
 
 
Τίποτα δεν έχουν κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλήματος , καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια για να αναδεχθεί πρωταθλητής θέλει δύο ακόμα βαθμούς, ενώ τις άλλες δύο θέσεις ανόδου διεκδικούν άλλες 4 ομάδες ( Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και Άγιοι Θεόδωροι).
 
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια δίνει αύριο δύσκολο αγώνα, στο Ζευγολατιό, κόντρα στην ομάδα των Ταρσινών που θα τα παίξει όλα για όλα για την νίκη παραμονής στην κατηγορία.  

 

 
 Στο Γαλατάκι, ο Σαρωνικός μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που αναζητά βαθμό παραμονής στην κατηγορία , τη στιγμή που ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.   

 

 
Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός συναντά τον υποβιβασμένο  Αστέρα Κορίνθου, όπως και στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυκοποριάς. Στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ στο «Γιάννης Στέφας» η αδιάφορη Περαχώρα , υποδέχεται την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου , η οποία αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία.   

 

 Τέλος ο ουραγός Φωκάς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. 

 

 
Η 29η ( πρωτελευταία) αγωνιστική

 

Σαρωνικός Γαλατακίου - Θύελλα Κ. Διμηνιού

 

Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Ποσειδών Κ. Βρύσης

 

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Άρης Βοχαϊκού

 

ΑΟ Περαχώρας - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

 

ΣΦΛ Ολυμπιακός - Αστέρας Κορίνθου

 

ΠΑΣ Κύψελος - Πανευρωστινιακός

 

Ταρσινά '97 - ΠΑΣ Κλένια

 

Αγ. Θεόδωροι - ΑΟ Λυκοποριάς

 

 
korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr