Μανωλιουδάκη: «Το τελευταίο μου Final 4»

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν μετά τον αγώνα η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία επιβεβαίωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο final-4 της καριέρας της, αφού έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

 

«Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και κοιτάμε το αύριο. Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο, μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν», τόνισε η αρχηγός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όσοι είδαν τον αγώνα μπορούν να καταλάβουν ότι παίξαμε σε μια εδρα που ήταν... έδρα σήμερα».

 

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χάρης Παυλίδης, υπογράμμισε: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Εκεί που φάνηκε ότι ελέγχουμε το παιχνίδι και μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο, διάφοροι παράγοντες και τα δικά μας τα λάθη δεν μας αφήσαν να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους. Χάσαμε μέσα σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν είναι καθόλου φιλικό, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Παλέψαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα».