Μαρία Πρωτοπαππά: Με χρέος 17 εκατομμύρια έχει καταστραφεί η πόλη. Κύριε Δήμαρχε ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας

Η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» και υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μ. Τρίτης 23 Απριλίου, αναφέρθηκε στο θέμα του Spa, το σφράγισμα των ταμείων του και την συνέντευξη ενώπιον κοινού, δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων Δημάρχων που έδωσε ο κ. Βλάχος.

 

 

Η Μαρία Πρωτοπαππά είπε χαρακτηριστικά: «Εχθές ακούσαμε (στην συνέντευξη του κ. Βλάχου) ότι η οφειλή του Spa αυτή τη στιγμή προς τον εργολάβο, προφανώς για μισθωτές υπηρεσίες, ΦΠΑ, ΙΚΑ, δεν ξέρουμε ακριβώς, φτάνει τα 17.280.000 ευρώ. Είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι. 17 εκατομμύρια είναι δεύτερο Spa στην πόλη. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι εγκληματικό αυτό το οποίο έχει γίνει αυτή τη στιγμή…».

 

 

Στη συνέχεια η Μαρία Πρωτοπαππά είπε: «Το ερώτημα το οποίο γεννάται είναι: Τελικά θα υπάρξει Τουριστική, δηλαδή ποιο είναι το μέλλον της Τουριστικής αυτή την στιγμή. Μπορεί ο Δήμος να αποπληρώσει ένα χρέος 17 εκατομμυρίων… Έχει καταστραφεί η πόλη… Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το Λουτράκι;»

 

 

Και ολοκλήρωσε απευθυνόμενη τόσο στον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη όσο και στον Πρόεδρο της τουριστικής Γιώργο Ρουμελιώτη: «Κύριε Δήμαρχε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Και η δημοτική αρχή και το διοικητικό συμβούλιο (της Τουριστικής) να μας πείτε τελικά τι σκοπεύετε να κάνετε…και γιατί το χρέος έχει φτάσει τα 17 εκατομμύρια».

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά: