Μαρία Πρωτοπαππά: Οι δύο καταγγελίες που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)

Με δύο καταγγελίες ξεκίνησε το λόγο της στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 8 Ιουλίου, η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Πρωτοπαππά.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε δύο προβολείς που αφαιρέθηκαν από τον Ι.Ν. της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι. "Οι δύο προβολείς είχαν τοποθετηθεί από πέρυσι και εδώ και λίγες ημέρες αφαιρέθηκαν. Μία Παναγία έχουμε στο Λουτράκι. Ποιός έδωσε την εντολή να κατέβουν οι προβολείς έξω από την Εκκλησία. Περιμένω να δοθεί μια νέα εντολή για να τοποθετηθούν και πάλι προβολείς στο σημείο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με τα χρήματα που χαλάει, ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει 2 προβολείς".

 

"Από πληροφορίες, μάθαμε ότι μετεκλογικά έγινε μια πρόσληψη υδραυλικού στη ΔΕΥΑΛ και η πρόσληψη αυτή, αφορά σε συγγενικό πρόσωπο υποψηφίας που είχατε στο συνδυασμό σας. Θα ήθελα να ρωτήσω: Με ποιά σύμβαση προσελήφθη αυτός ο υπάλληλος, αν είναι ασφαλισμένος, από πού θα πληρώνεται και αν μετεκλογικά τρέχει κάποια προκύρηξη για προσλήψεις στη ΔΕΥΑΛ. Διότι αν εσείς έχετε τα δικά σας παιδιά, υπάρχουν και άλλα παιδιά στον κόσμο έξω που έχουν ανάγκη για δουλειά. Θα ήθελα να μου απαντήσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και αν δεν το κάνει, εντός 5 ημερών θα προσφύγουμε στην Επιθεώρηση Εργασίας, διότιτ το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είναι ασφαλισμένος".

 

Δείτε το video: