Μαρία Πρωτοπαππά: "Ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν, βρέθηκαν λίγοι και απορρίφθηκαν".

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Δύναμη Δημιουργίας» Μαρία Πρωτοπαππά με «θέληση και γνώση» που κυριάρχησε ως σύνθημα αλλά και ως ουσία στην ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε.

 

 

 

Ειδικότερα, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με αέρα νίκης ολοκλήρωσε τη δημόσια προεκλογική παρουσία της η Μαρία Πρωτοπαππά, μιλώντας στο εκλογικό της κέντρο και λαμβάνοντας την ευρεία αποδοχή και τη θετική ενέργεια του κόσμου! 

 

 

Φτάνουμε στην αναμέτρηση της Κυριακής. Στην ώρα του αυτόδιοικούμενου Πολίτη. Υπερήφανοι και ελεύθεροι από κάθε είδους δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Μακριά από ξεπερασμένες ψηφοθηρικές τακτικές. Για να μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια με την υπόσχεση ότι έτσι όλοι θα συνεχίσουμε. Η μεγάλη αλλαγή που όλοι περιμένουμε απόψε ήρθε και από το Λουτράκι. Από όλους εσάς, ανέφερε στην αρχή της ομιλίας της.

 

 

 

Η αγάπη και η στήριξη σας μας δίνει δύναμη και δύσκολο αγώνα που τα συμφέροντα, μικρά και μεγάλα προσπαθούν να μας εξοντώσουν ηθικά κοινωνικά και πολιτικά. Εξάντλησαν απέναντί μου τη χυδαιότητα και τη λάσπη. Με χτύπησαν ως γυναίκα. Ως άνθρωπο. Ως μάνα. Ως επιστήμονα. Φτάσαμε όμως ως εδώ σήμερα απέναντί σας. Μετέτρεψαν το δήμο μας σε μία απέραντη δικαστική αίθουσα. 2 χρόνια σχεδόν μας έκαναν ακροατές που άφωνοι παρά. Μηνύσεις, διώξεις, δίκες. Έλεος πια με τις δικαστικές περιπέτειες αυτών που όφειλαν να είναι πρότυπα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα μπορούσαν να βάλουν υποψήφιοι. Εδώ όχι μόνο είναι κιόλας τους πάντες ζητώντας να τους αναγνωρίσουμε ηθικά προτερήματα που μόνο οι ίδιοι αναγνωρίζουν στον εαυτό τους.

 

 

 

Μάλιστα, η Μαρία Πρωτοπαππά, απευθυνόμενη στους 2 υποψηφίους δημάρχους Κώστα Λογοθέτη και Γιώργο Γκιώνη, είπε: "Στον τοίχο της θητείας τους, σαν θεολόγος πλέον, θα πω ότι έχουν γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα, οι Βιβλικές λέξεις "Μανή, θεκέλ, φάρες". Οι τρεις αυτές λέξεις σημαίνουν ότι "Ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν, βρέθηκαν λίγοι και απορρίφθηκαν".

 

 

 

 

 

 

Ο συνδυασμός μας είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τους δημότες. Να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος. Να βγάλει το δήμο με αξιοπρέπεια και υπερήφανο από τα σημερινά αδιέξοδα και τη στενή κρίση και να τον οδηγήσει στο δρόμο της ανόρθωσης και της προόδου. Γιατί είμαστε η ελπίδα. Γιατί είμαστε η δύναμη δημιουργίας. Γιατί είμαστε η δύναμη αλλαγής. Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί όλοι ενωμένοι για να αλλάξουμε τον τόπο μας.