Μαρτυρία: "Με παντρεύτηκε ο Michael Jackson όταν ήμουν 10 χρονών"

Ο James Safechuck, ένας από τους άντρες που ο τραγουδιστής φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ως παιδί, ισχυρίζεται στο ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" πως είχαν κάνει μια "γαμήλια τελετή" μέσα στην κρεβατοκάμαρα του Jackson και αντάλλαξαν όρκους αγάπης.

 

Το περιβόητο ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" που παρουσιάζει τον ίνδαλμα της pop, Michael Jackson, ως παιδόφιλο και βασίζεται στις εξομολογήσεις δύο αντρών, τους φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχει φέρει στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

 

 

Ένας από τους άντρες που μιλούν στο ντοκιμαντέρ και διηγούνται την ιστορία τους, είναι ο James Safechuck, με τον οποίο ο Michael Jackson γνωρίστηκε το 1987 σε μια διαφήμιση της Pepsi, όπου συμμετείχε ο 10χρονος τότε Safechuck, και από τότε ξεκίνησε η φιλία τους και οι επισκέψεις στη Neverland.

 

 

Ανάμεσα σε όλα όσα περιγράφει ο Safechuck για τις στιγμές που πέρασαν μαζί, αναφέρεται και στην "τελετή γάμου" που πραγματοποίησαν οι δυο τους μέσα στο δωμάτιο του Βασιλιά της Pop, ενώ, παράλληλα, παρουσιάζει τα κοσμήματα που του δώριζε ο Michael Jackson όταν τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

 

O James Safechuck και ο Michael Jackson

O James Safechuck και ο Michael Jackson  ΗΒΟ

 

 

Ειδικότερα, ο Safechuck, ανέφερε πως ως παιδί του άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και ο Jackson τον αντάμειβε με τέτοιου είδους δώρα για να προχωρεί, έπειτα, σε σεξουαλικές πράξεις. Λέει χαρακτηριστικά ο Safechuck: "Μου έλεγε ότι πρέπει να του "πουλήσω" κάτι για να κερδίσω το κάθε δώρο".

Ο αναφέρει πως περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, πήγαιναν για ψώνια, έκαναν βόλτες σε άλλες πόλεις, περνούσαν μαζί τις μέρες του, αλλά περνούσαν μαζί και αρκετά βράδια. Εκεί ήταν που ο Jackson το πήγαινε "ένα βήμα παραπέρα". Όσο για τη "γαμήλια τελετή" ο Safechuck λέει:

 

 

Ο Safechuck δοκιμάζει το γαμήλιο δαχτυλίδι

Ο Safechuck δοκιμάζει το γαμήλιο δαχτυλίδι  HBO

 

 

"Ήμασταν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Και λέω "παντρεμένο" γιατί είχαμε κάνει μια γαμήλια τελετή. Την κάναμε στην κρεβατοκάμαρά του και ανταλλάξαμε κάποιους όρκους σαν να δεσμευόμασταν για πάντα. Το γαμήλιο δαχτυλίδι είναι ωραίο, έχει μια σειρά από διαμάντια."

Όσο ο Safechuck περιγράφει τις στιγμή της "γαμήλιας τελετής" και δείχνει τα δώρα που του έδινε ο Jackson, κρατώντας και παρουσιάζοντας τα κοσμήματα και το γαμήλιο δαχτυλίδι, τα χέρια του τρέμουν γιατί, ξυπνούν άσχημες μνήμες. Το ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO.

news247.gr