Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού από την Δυτική Κορινθία

Τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επέλεξε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης, για να αναδείξει πολιτικό λόγο.

 

Ο Δήμαρχος σε ένα κρεσέντο χαμηλού ύφους, στοιχειοθετημένου πολιτικού λόγου, κατανοητού για τα σημερινά δεδομένα, έπεισε, ανέδειξε την αυτονόητη διάχυτη αγωνία των πολιτών για το μέλλον, προβλημάτισε και ικανοποίησε.

 

Οι παρευρισκόμενοι «Σύντροφοι» της Δυτικής Κορινθίας εισέπραξαν έναν πολιτικό λόγο και διάλογο μοναδικού, επιπέδου. Ο μέσος όρος ηλικίας των 70 ετών, των παρευρισκόμενων και η εικόνα των «ασπρομάλληδων» εγγυήθηκε την ποιότητα του επιπέδου μιας ομιλίας και ενός διαλόγου που συνθέτει ένα στίγμα ιστορίας για τον χώρο. Οι ελάχιστοι Κορίνθιοι σύντροφοι που τίμησαν την εκδήλωση προφανώς πήραν μάθημα επίδειξης πολιτικού διαλόγου και πολιτικού πολιτισμού από την Δυτική Κορινθία. Ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και την συμπεριφορά τους προς την Δυτική Κορινθία.

 

Την εκδήλωση – ομιλία – του κ. Καμίνη, τίμησαν – κόσμησαν και εμπλούτισαν με την παρουσία τους Σικιώνιοι πολίτες, όπως οι Τάσος Λεονάρδος, Αλέκος Σουσούνης, Γιάννης Μουστάκας, Γιάννης Δημόπουλος και άλλοι. Καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο δήμαρχος Ανδρικόπουλος και ο Κώστας Κλωνής. Ο πολιτικός πολιτισμός εις την πράξη. Τον διάλογο τον άνοιξαν και έκλεισαν Μελισσιώτες, οι Νικολάου Χρήστος και Γιώργος Κλουτσινιώτης.

 

Εντυπωσίασε με την ερώτηση του – τοποθέτηση ο 80χρονος Μελισσιώτης και ικανοποίησε ο Καμίνης σε όλες τις ερωτήσεις – τοποθετήσεις. Στην συγκέντρωση – ομιλία του Καμίνη,παρευρέθησαν και οι τρείς υποψήφιοι Δήμαρχοι του ευρύτερου Δημοκρατικού χώρου κύριοι Μπρακούλιας Φάνης, Κατσούλας Νώντας και Καραβάς Σπύρος.

 

Μελανό Στίγμα της συγκέντρωσης η απουσία των ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας. 

 

Εκτίμηση του σχολιαστή είναι ότι η αρχή του προεκλογικού αγώνα στην Δυτική Κορινθία που άρχισε με την παρουσία του Καμίνη, και συμπληρώθηκε με το ποιοτικό επίπεδο όλων των παρευρισκόμενων πληρεί όλες τις προϋποθέσεις μιας σωστής επιλογής για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μιας επιλογής, η οποία θα παραχθεί μέσα από τα λάθη του παρελθόντος, τις ίντριγκες, τις αντιθέσεις, τις αντιπαραθέσεις και θα καταλήξει νομοτελειακά σε μια πρόταση. Υπό την αποκλειστική προϋπόθεση τα στελέχη της Ανατολικής Κορινθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ αντιληφθούν ότι η υπόθεση Δημάρχου Δυτικής Κορινθίας είναι θέμα πολιτών και όχι κομματαρχών.

 

 

 

 

 

πηγή: streetlife.gr