Μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών το ΙΝΚΑ Κορινθίας

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία Πολιτών για τη Συγκοινωνιακή Σύνδεση του «Προαστιακού» με την Κόρινθο και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην πορεία από την πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου στον Σταθμό του «Προαστιακού» που γίνεται το Σάββατο 19 Μαΐου στις 11 το πρωί.

 

 

 

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας έχει παρέμβει επανειλημμένα τόσο στον Δήμο Κορινθίων, όσο και στον ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση μεταξύ κέντρου Κορίνθου – Σταθμού του «Προαστιακού», που μπορεί να γίνει άμεσα και πάμφθηνα μέσω τοπικών δρομολογίων τραίνου-τραμ με την χρήση της υφιστάμενης, διατηρητέας μετρικής γραμμής ΟΣΕ που συνδέει τον Σταθμό του «Προαστιακού» με τον διατηρητέο Σταθμό ΟΣΕ στο κέντρο της Κορίνθου.

 

Δυστυχώς, ο Δήμος Κορινθίων, στερούμενος πρακτικής σκέψης και οράματος, αντί να απαιτήσει την λειτουργία αυτή, έχει ξεκινήσει σειρά παράνομων ενεργειών σε βάρος τόσο της γραμμής (όπου επιχείρησε να δημιουργήσει «δρόμο»), όσο και των διατηρητέων κτηρίων του Σταθμού (κατεδάφισε διατηρητέα κτήρια του 1930-1934), με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η λύση αυτή, που είναι και η μόνη ορθή για την πραγματικότητα της Κορίνθου, άκρως οικονομική και ταχύτατη.

 

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας, ελπίζει ότι η πρωτοβουλία των Πολιτών, θα αποτελέσει εφαλτήριο για την εκλογίκευση του Δήμου Κορινθίων και την σύνδεση επιτέλους της Κορίνθου με τον Σταθμό του «Προαστιακού» με τρόπο που αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή πόλη.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
10 + 5 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.