Με τον 'Αρη Νίκαιας στα μπαράζ ανόδου ο Ποσειδώνας Λουτρακίου

Ξεκινούν το Σάββατο 12/5 οι τελικοί των Play offs για την άνοδο στην Α1 Ηandball Premier.

 

 

 

Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. ΝΗΡΕΑ όπου παραιτήθηκε από το 2ο ματς μετά την ήττα του εντός έδρας  λόγο απουσιών, αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Άρη Νίκαιας οπού απέκλεισε στα ημιτελικά τον ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με δυο νίκες (2-0). Η ομάδα του Τάκη Μελετάκου με 2 ήττες και μια ισοπαλία στο Πρωτάθλημα και με 2 νίκες στα μπαράζ με τον Ιωνικό είναι το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή του στην Α1 Ηandball premier. 

 

Σε δηλώσεις ο τεχνικός του Ποσειδώνα Π.Παπαδόπουλος, δήλωσε: "Όπως έχω ήδη προαναφερθεί, ο στόχος της ομάδας μoυ ήταν η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος και το πετύχαμε. Η είσοδος μας στους τελικούς για εμάς είναι μια νέα πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα ματς. Με τον Άρη ηττηθήκαμε και στα δυο ματς του πρωταθλήματος και έχει δείξει στο Πρωτάθλημα ότι είναι πολύ δυνατός, δεν είναι τυχαίο οι δυο ήττες και μια ισοπαλία. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερη δύσκολη, μας ξέρει και το ξέρουμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε 100% έτοιμοι και ο καλύτερος ας  πάρει το εισιτήριο που τον οδηγεί στην Handball Premier. "

 

Το πρόγραμμα των τελικών playoffs A2 

Άρης Νίκαιας - Ποσειδών Λουτρακίου 

1η αγωνιστική Σαββάτο 12 Μαΐου 2018 (Νίκαια) 

2η αγωνιστική Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 (Λουτράκι) 

3η αγωνιστική Σαββάτο 19 Μαΐου 2018 (Νίκαια) -αν χρειαστεί- (η άνοδος κρίνεται στις δυο νίκες ) 

*Ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις σε Νότιο και Βόρειο όμιλο της Α2 Ανδρών (ηττημένοι Γ’ φάσης) θα διεξαχθεί το ΣΚ 26-27 Μαΐου 2018.