Μεγάλη επιτυχία για το Λουτρακιώτη Χρήστο Ράπανο

Εξαιρετική επιτυχία για τον σπουδαστή της τάξης βιολιού της Μουσικής Σχολής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ Θεοδώρων Χρήστο Ράπανο...

 

Έλαβε μέρος σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα» που διοργανώθηκε από το Διεθνές Σωματείο BACHAUER στην αίθουσα Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 31/3/2018.

 

Ο Χρήστος Ράπανος κατάφερε μέσα από πραγματικά ισχυρό ανταγωνισμό και υψηλό επίπεδο συμμετοχών να αποσπάσει το Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ στην ηλικιακή κατηγορία 11 έως 14 ετών του τμήματος ΒΙΟΛΙΟΥ.

 

Ειδική μνεία και συγχαρητήρια βεβαίως πρέπει να αποδοθούν και στον καθηγητή του Γιάννη Παϊβανά, διπλωματούχο βιολιού που καθοδηγεί και αναδεικνύει το ταλέντο των μαθητών.

 

Ο ίδιος είναι σολίστ με μεγάλες διακρίσεις σε διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν., σε διαγωνισμούς ορχηστρών κ.λ.π. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος της «Ορχήστρας Χρωμάτων» και της Όπερας Δωματίου Αθηνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

Συγχαίρουμε τον ιδιαίτερα ταλαντούχο σπουδαστή μας, του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε παρόμοιες επιτυχίες. Εξάλλου είναι κάτι που το εγγυάται η εξαιρετική ομάδα καθηγητών της Μουσικής Σχολής, το υψηλό επίπεδο σπουδών που διατηρούμε και η συνεχής στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

(Συνθέτης – Καθ. Πιάνου)