Μεγάλη ήττα για τον Ολυμπιακό

Μετά το... ευχάριστο διάλλειμα, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις απογοητευτικές εμφανίσεις των τελευταίων εννέα αγωνιστικών στην Euroleague, συμπληρώνοντας επτά αποτυχίες σε αυτό το διάστημα! Οι «ερυθρόλευκοι» κατέρρευσαν στα Κανάρια Νησιά, βλέποντας την αδιάφορη Γκραν Κανάρια να στήνει από νωρίς το δικό της πάρτι, μέχρι το τελικό 90-67, για την 28η αγωνιστική και να... εξοστρακίζει τους Πειραιώτες από την οκτάδα! Με ρεκόρ 14-14, η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, η οποία εκτός από την αγωνιστική κρίση, έχει πλέον να διαχειριστεί και την πίεση στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές (θέλει 2/2 νίκες για να είναι σίγουρη η πρόκριση).

 

Με αρνητικό συντελεστή ασίστ-λαθών (8-14), μόλις 4/16 τρίποντα, τη γραμμή ψηλών απούσα και την άμυνα δυσλειτουργική, ο Ολυμπιακός δεν είχε τύχη, απέναντι σε μία Γκραν Κανάρια, που έδωσε ρεσιτάλ από τα 6.75 (13/29) και φρόντισε να στείλει τους Πειραιώτες από τα πρώτα λεπτά στο... εκτελεστικό απόσπασμα. 

 

Ο Μπριάντε Ουέμπερ ήταν ο μοναδικός παίκτης που είχε διάθεση από το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ από τους γηπεδούχους «έλαμψε» ο Μάρκους Έρικσον με 24 πόντους. 

 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-30, 69-46, 90-67

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ