Μια πρωτοποριακή κίνηση από τον συνδυασμό "αλλλάζουμε ΜΑΖΙ"

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συνδυασμός "αλλάζουμε ΜΑΖΙ" δεν προχώρησε στη λειτουργία προεκλογικών κέντρων ούτε στο Λουτράκι, ούτε στους Αγίους Θεοδώρους.

 

 

Μάλιστα, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννης Καραπανάγος, ερωτώμενος σχετικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξανδρο Κανδρή και το loutraki365, είχε αποκαλύψει ότι κάποιοι φίλοι του συνδυασμού είχαν προσφερθεί να παραχωρήσουν δωρεάν το χώρο τους προκειμένου να στεγαστούν τα προεκλογικά κέντρα.

 

 

Όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα μέσω δελτίου τύπου τα χρήματα που θα ξοδεύονταν για τη λειτουργία προεκλογικών κέντρων του συνδυασμού "Αλλάζουμε μαζί" δόθηκαν τελικά στο ίδρυμα ευγηρίας ''Οίκος Αγίας Ελένης'' στον Όσιο Πατάπιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόθεση να δωθούν τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό δεν είχε γίνει γνωστό από τον συνδυασμού πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

 

 

Τετραμελής αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συνδυασμού ''αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Ιωάννη Β. Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωστή Σταυρόπουλο και τα στελέχη κα Μάχη Ανδριανού-Παπακωνσταντίνου και κ. Χρήστο Παντελέου, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου και παρέδωσε στην Ηγουμένη της Μονής, Γερόντισσα Χρυσοβαλάντη, χρηματικό ποσό για το ίδρυμα ευγηρίας ''Οίκος Αγίας Ελένης'', χθες, Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019.

 

 

Σημειώνεται ότι είχε αποφασιστεί, ομόφωνα, ο Συνδυασμός να μην ανοίξει προεκλογικά κέντρα γιατί η πρακτική αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη γενικότερη φιλοσοφία του και τα χρήματα να δοθούν σε ίδρυμα, μετά τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

 

 

Υπόψη ότι η παραπάνω αναφερόμενη απόφαση του Συνδυασμού δεν ανακοινώθηκε δημόσια και δεν τελούσε σε γνώση της Ιεράς Μονής.