Miss World 2018: Η Λουτρακιώτισα Μαρία Λεπίδα στις ομορφότερες του κόσμου

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Μαρία Λεπίδα, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ομορφιάς Miss World 2018 που πραγματοποιήθηκε στη νήσο Χαϊνάν της Κίνας. Η "δική μας" Μαρία μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού εκπροσώπησε όμως επάξια την χώρα μας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν καλονές από 118 χώρες και η Μαρία Λεπίδα προκρίθηκε στις 32 καλύτερες παγκοσμίως.

 

 

 

 

Τις ευχαριστίες της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και την στήριξαν στην προσπάθεια της θέλησε να εκφράσει η Μαρία Λεπίδα, με μια συγκηνητική ανάρτηση σε δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης:

 

 

"Λίγο πριν την επιστροφή μου στην Ελλάδα νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξη σας στα Miss World 2018. Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση για την αγάπη που εισέπραξα στην προσπάθεια που έκανα εκπροσωπώντας την χώρα μου σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό....Ευχαριστώ όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και με στηρίξατε με την ψήφο σας!!!Love you all ❤️❤️"

 

 

 

 

 

 

 

Για την ιστορία τον τίτλο Miss World 2018 κατέκτησε η 26χρονη Βενέσα Πόνσε ντε Λεόν από το Μεξικό.

 

Η Leon, έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και εργάζεται εθελοντικά στην οργάνωση «Migrantes en el Camino», βοηθώντας άτομα που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική.

 

 

post-feature-image

 

 

Επίσης είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά για νεαρές κοπέλες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του διαγωνισμού «Μις Κόσμος».

 

Η Vanessa Ponce de Leon στέφθηκε 68η «Μις Κόσμος» σε μια εντυπωσιακή τελετή, με την περσινή νικήτρια, την Ινδή Manushi Chhillar, να της παραδίδει συγκινημένη το στέμμα.

 

 

Ένα από τα highlights του διαγωνισμού ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση του θρυλικού αμερικανικού συγκροτήματος Sister Sledge, που ερμήνευσαν την επιτυχία του 1979 «We Are Family».

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτικές και το κοινό, και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία.

 

 

 

 

Πέρα από τη δράση της σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ΜΚΟ, η 26χρονη ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν και ως παρουσιάστρια. Είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ, κυρίως των καταδύσεων και η αγαπημένη της φράση είναι «έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον».