Μουντιάλ: Η μεγάλη φιέστα και η... άσεμνη χειρονομία του Γουίλιαμς (εικόνες)

Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης άνοιξε η αυλία του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λουζνίκι της Μόσχας. Η τελετή έναρξης ξεκίνησε με τον παλιό Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Ρονάλντο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να εκτελέσει χρέη παρουσιαστή.

 

 

Πριν παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι» οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και του Χουάν Αντόνιο Πίτσι, με την οικοδέσποινα Ρωσία να αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία, 500 χορευτές, γυμναστές και τραμπολίστες εμφανίστηκαν για να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, με επίκεντρο φυσικά τη ρωσική κουλτούρα και πολιτισμό. Παράλληλα, στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της ρωσικής πρωτεύουσας, ήταν σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία.

 

 

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής έναρξης ήταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μεγάλο ποπ αστέρι της Βρετανίας και του παγκόσμιου πενταγράμμου τη δεκαετία του ’90, όχι μόνο για τα τραγούδια που είπε, αλλά και για μια κίνηση του on camera. Εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες, ο διάσημος σταρ τράβηξε τα βλέμματα και με μια χειρονομία που έκανε on camera δείχοντας στον ποδοσφαιρικό πλανήτη το… δάχτυλο!

 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Ρωσία για μια τόσο σημαντική περίσταση. Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, όμως το να δώσω το παρών στην έναρξη ενός Μουντιάλ και μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου, είναι κάτι μοναδικό. Είναι ένα παιδικό μου όνειρο», είχε δηλώσει νωρίτερα με την ευκαιρία της συμμετοχής του ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

 

 

Ο πρώην αστέρας των Take That είχε στο πλευρό του τη Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε η οργανωτική επιτροπή του Ρωσία 2018, στόχος ήταν να επικεντρωθεί η τελετή έναρξης στο μουσικό κομμάτι.

 

 

Η εκρηκτική Βικτόρια Λοπίρεβα μπήκε στο γήπεδο με την μπάλα των αγώνων και το πάρτι ξεκίνησε με τραγούδια και χορούς.

 

 

Λίγο πριν αρχίσει το πρώτο ματς Ρωσία-Σαουδική Αραβία ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρέθεσε ομιλία.

 

Δείτε υπέροχες εικόνες από την τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2018:
 

 

 

 

 

 

 

TheToc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ