Μποξέρ αγωνίστηκαν χωρίς γάντια και το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό

Όλο και περισσότερη δημοτικότητα κερδίζει στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων το μποξ χωρίς γάντια. Μια ενασχόληση που απαιτεί και μπόλικη… τρέλα για όσους κάνουν το τολμηρό βήμα, ενώ στη συνείδησή τους έχουν πως μπορεί να μοιάζουν πιο πολύ με τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς ταινίας Fight Club, παρά κανονικούς αθλητές.

 

 

Το 2018 ήταν το έτος κατά το οποίο ξεκίνησαν και επίσημα οι πρώτοι αγώνες πρωταθλήματος, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Μπορεί να φανταζόμαστε πώς θα καταλήγουν όσοι παίρνουν μέρος σε τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά πλέον οι Αρτέμ Λομπόφ και Τζέισον Νάιτ «φρόντισαν» να δώσουν την ωμή και ταυτόχρονα σκληρή εικόνα, αποφασίζοντας να «ανεβάσουν» τα πρόσωπά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Οι δύο τους πήραν μέρος σε ένα τουρνουά που διοργανώθηκε στο Μισισιπή  και είχε διάρκεια πέντε γύρους. Ο αγώνας ήταν σκληρός και κρίθηκε στα σημεία, στα οποία επικράτησε ο Λομπόφ με 3-0 (48-47, 48-47. 48-46). Πάντως, τόσο η εικόνα του όσο και του αντιπάλου του, που είχε και κάποια σπασμένα δόντια, μόνο σοκ προκαλεί…

 

 

Παρόλα αυτά, ο Ρώσος μποξέρ όχι μόνο δεν σκέφτεται να τα παρατήσει, αλλά αργότερα ανακοινώθηκε πως θα αναμετρηθεί με τον Πολ Μαλιναγκι στις 22 Ιουνίου.

 

 

«Έριξα κάτω τον Νάιτ τρεις με τέσσερις φορές. Όμως, κατάφερνε να επιστρέφει και αυτό δείχνει ότι είναι σίγουρα ένα δυνατό παιδί. Ο αγώνας μας ήταν πολύ διασκεδαστικός. Όσο για τον Μαλινάγκι, αυτός είναι ένας π… που βγάζει τα φρύδια του. Θα τον διαλύσω», είπε ο Λομπόφ μετά το ματς και αφού έγινε γνωστό ότι θα έχει και νέο ματς.

 

 

newsbeast.gr