Μπράντλεϊ Κούπερ - Lady Gaga: Όλη η αλήθεια για το ειδύλλιο στα Όσκαρ

Τραγούδησαν μαζί στα Όσκαρ - ήταν σόου ή ένας νέος έρωτας γεννήθηκε μπροστά στις κάμερες;

 

 

Μια από τις πιο ερωτικές στιγμές που έκλεψαν την παράσταση στα Όσκαρ 2019 ήταν η ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow» - που πήρε βραβείο καλύτερου τραγουδιού - από την Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Όλοι σχολίασαν την απίστευτη χημεία του ζευγαριού, που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το κομμάτι της ταινίας «A star is born». Τα δημοσιεύματα μετά την live εμφάνισή τους οργίασαν. Μπορεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ να συνοδεύοταν στα Όσκαρ από τη δίμετρη σύντροφό του Ιρίνα Σάικ - με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη - φήμες όμως θέλουν την Lady Gaga να έχει χωρίσει για τα μάτια του Αμερικανού σταρ.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για lady gaga oscar 2019

 

Σίγουρα η ατμόσφαιρα στην ερμηνεία τους ήταν ηλεκτρισμένη και μάλιστα δημοσίευμα της Guardian έγραψε σχετικά: «Και το Όσκαρ σε αυτούς που ερωτεύτηκαν στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων... τη Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ…». Ο ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram βίντεο από το κομμάτι:

 

 

 

 

Oι φήμες δεν έλαβαν υπόψη τους το γεγονός ότι ο Μπράντλεϊ έχει δεσμό με ένα από τα ωραιότερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα στο χώρο του θεάματος. Η Ιρίνα Σάικ έκανε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της στα Όσκαρ στο πλάι του Κούπερ και της μητέρας του, διασκεδάζοντας τα σχόλια ότι η σχέση τους περνάει κρίση λόγω... Gaga.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για oscar 2019 bradley irina

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για oscar 2019 bradley irina

 

 

Τροφή στις φήμες, πάντως, έδωσε και ένα σχόλιο της πρώην συζύγου του Κούπερ, Τζένιφερ Εσπόζιτο. Η 45χρονη σταρ της σειράς NCIS έγραψε ένα ειρωνικό «Χα» κάτω από το «ινσταγκραμικό» σχόλιο του κωμικού ηθοποιού Ντέιβιντ Σπέιντ: «Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην "το κάνουν";».

 

 

Τζένιφερ Εσπόζιτο

 Τζένιφερ Εσπόζιτο

 

 

Τι απαντάει η χωρισμένη Lady Gaga στις φήμες για ειδύλλιο με Κούπερ 

 

Η Lady Gaga δεν συνηθίζει να ασχολείται με φήμες και το μόνο που έκανε ήταν να ποστάρει μία φωτογραφία στο Instagram, όπου αποκάλεσε τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born», αληθινό φίλο. Η φωτογραφία ήταν από τη ρομαντική τους ερμηνεία στο κομμάτι Shallow στα Βραβεία Όσκαρ 2019. 

 

 

Σχετική εικόνα

 

 

Η Gaga που θυμίζοντας την Όντρεϊ Χέπμπορν φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου αξίας 30 εκ. δολαρίων και στο after party των Όσκαρ πόζαρε με την Madonna έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του Insta: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

 

ethnos.gr