«Μυστήριο» η δολοφονία των καθηγητών - Πως εμπλέκεται ο υιοθετημένος γιός τους

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία καθώς μυστήριο εξακολουθεί καλύπτει τη δολοφονία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ο οποίος είναι και ο μόνος μάρτυρας έχει πέσει σε αντιφάσεις και μέχρι αργά το βράδυ ανακρινόταν. 

 

 

Αποκαλυπτική δε την ίδια στιγμή είναι και η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και έδειξε ότι το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, ο άνδρας φέρει 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα φέρει 10 τραύματα στο λαιμό και το θώρακα.

 

Ο ανήλικος αρχικά κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι,κι εκείνος πρόλαβε να διαφύγει, μόνο που δεν βρέθηκε κανένα ίχνος παραβίασης στο σπίτι.

 

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας. Ο άνδρας και η σύζυγός του βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

 

 

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

"

Οικογενειακοί τσακωμοί

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής Κύπρου»,πρόσφατα ο 15χρονος γιος έμαθε ότι είναι υιοθετημένοςκαι ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει, με αποτέλεσμα να επικρατεί καθημερινή ένταση και καυγάδες.

Τέλος, ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η Αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό κληρονόμο τους.

 

.thepressroom.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ