NBA: «Χόρεψαν» τους Ρόκετς και έχουν σφυγμό οι Τζαζ

Οι Τζαζ δεν τα παράτησαν και έμειναν ζωντανοί στη σειρά με τους Ρόκετς, καθώς επικράτησαν με 107-91 στη Γιούτα. Οι Μορμόνοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, όμως πήραν τη νίκη χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο και πλέον πηγαίνουν στο Χιούστον με στόχο το break που θα φέρει και πάλι τη σειρά στην έδρα τους.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Τζαζ έδειξαν ότι δεν θα πέσουν εύκολα και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ 53-47. Στην τρίτη περίοδο οι Ρόκετς πήραν το προβάδισμα με 79-76, όμως στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Τζαζ μπήκαν πολύ δυνατά και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

 

Συγκεκριμένα, οι Μορμόνοι ξέφυγαν με 93-82 χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 17-3 και χάρη σε ένα συνολικό επιμέρους σκορ 31-12 πήρε μία μεγάλη νίκη με 107-91 και έστειλε τη σειρά στην έδρα των ρουκετών.

 

Ο Μίτσελ με 31 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κράουντερ να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με 23 πόντους και τον Ρούμπιο να προσθέτει 18 πόντους και 11 ασίστ. Για τους Ρόκετς, ο Χάρντεν είχε 30 πόντους, ο Πολ 23 πόντους και 7 ασίστ και ο Γκόρντον 16 πόντους.