Νέα τροπή στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από δύο καταθέσεις λιμενικών;

Στην ανακρίτρια αναμένεται να απολογηθούν  ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας που κατηγορούνται για τη δολοφονία της της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας. Νέα σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση φέρεται να προκύπτουν και από τη μαρτυρία ανδρών του Λιμενικού.

 

 

Συγκεκριμένα, δύο λιμενικοί φέρονται να κατέθεσαν χθες ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου να συνεισφέρουν στην έρευνα για την υπόθεση.

 

 

Ο ένας σύμφωνα -με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν-  διατείνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης σε ανύποπτο χρόνο, ενώ είχε προσαχθεί ενώπιον των λιμενικών αυθόρμητα, του είπε ότι ήταν ο 19χρονος φίλος του εκείνος που χτύπησε την φοιτήτρια και συγκεκριμένα αρχικά με μια μπουνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με το ηλεκτρικό σίδερο κατ’ επανάληψη επειδή προσέβαλε τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι εκείνος ήταν καλύτερος.

 

 

Ο λιμενικός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ακόμα ότι ο 21χρονος του είπε ότι η φοιτήτρια εκλιπαρούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι αποφάσισαν μαζί και την πέταξαν στα βράχια. Αυτό συνιστά νέο στοιχείο καθώς ο 21χρονος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

 

 

Ο συνάδελφός του στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ακόμα ότι ο 19χρονος οδηγήθηκε παρουσία τους στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους και εκεί τους υπέδειξε το σημείο όπου βίασαν το θύμα. Παράλληλα όταν του ζητήθηκε να τους οδηγήσει στην θαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια ο 19χρονος δεν γνώριζε το δρομολόγιο, ενώ θυμήθηκε το σημείο όταν έφτασαν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό.

 

 

Της είχαν δέσει τα πόδια για να μην επιβιώσει

 

 

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιοποίησε το STAR με δεμένα τα πόδια της άτυχης φοιτήτριας. Τα άκρα της κοπέλας -όπως επιβεβαίωσε και ο συνήγορος της οικογένειας -ήταν δεμένα με σχοινί όταν εντοπίστηκε στην παραλία και αυτό το στοιχείο -σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας - αποκαλύπτει ότι οι δολοφόνοι της δεν θέλησαν να της αφήσουν το παραμικρό περιθώριο επιβίωσης.

 

Οι δράστες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η άτυχη φοιτήτρια να μπορέσει να βγει από το νερό καθώς δεν ήθελαν κανένα στοιχείο σε βάρος τους. "Ήθελαν να της κλείσουν το στόμα", λένε οι δικηγόροι της οικογένειάς της.

 

 

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σημείωσε πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

 

 

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

 

 

nooz.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ