Νέες χιονοπτώσεις τη Δευτέρα (7/1) προβλέπει για την Κορινθία το Ευρωπαϊκό μοντέλο (εικόνα)

Ακόμη ένα κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να ενσκύψει στη, ήδη ταλαιπωρημένη από τις χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χώρα μας. Πρόκειται για κακοκαιρία, η οποία θα φθάσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και θα επηρεάσει για τις επόμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως πληροφορεί το loutraki365, η ομάδα PeloponneseWeather, και το νέο κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να φέρει ισχυρές βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Έτσι, με βάση την ανάλυση των στοιχείων και την εκτίμηση από το Ευρωπαϊκό μοντέλο πρόγνωσης των καιρικών συνθηκών, το νέο κύμα κακοκαιρίας είναι πιθανό να οδηγήσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε ακόμη χαμηλότερα υψόμετρα, δεδομένου ότι πλέον, οι θερμοκρασίες είναι τόσο χαμηλές, ώστε να ευνοήσουν την κακοκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, με βάση τις πληροφορίες από το PelponineseWeather, βάσει των προβλέψεων του Ευρωπαϊκού μοντέλου είναι πιθανότερη αυτή τη φορά, οι νιφάδες να κατέβουν ακόμη πιο χαμηλά προς τις παραθαλάσσιες περιοχές και της Κορινθίας, όπως φαίνεται στο σχετικό παρακάτω γράφημα. Φυσικά, οι εκτιμήσεις αυτές απομένει να διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες, αν θα παραμείνουν πολλώ δε μάλλον, αν θα επιβεβαιωθούν στην πράξη…

 

 

Newsroomloutraki365

με πληροφορίες και γράφημα

από την ομάδα PeloponneseWeather

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ