Νεκρή η 22χρονη κόρη του Shawn Crahan, ντράμερ και ιδρυτικού μέλους των Slipknot

 

 

Μυστήριο με τον θάνατο της 22χρονης Gabrielle Crahan, κόρης του Shawn Crahan του heavy metal συγκροτήματος Slipknot. Τα συγκινητικά μηνύματα και τα σενάρια που διαδίδουν οι χρήστες του διαδικτύου.

 

Πέθανε στα 22 της χρόνια η Gabrielle Crahan, η κόρη του Shawn Crahan, του ντράμερ και ιδρυτικού μέλους του αμερικανικού heavy metal μουσικού συγκροτήματος από το Ντε Μόιν της Αϊόβα, Slipknot.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή ο Shawn Crahan (γνωστός και ως Clown), ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία της και έγραψε:

"Με ραγισμένη καρδιά και βαθύ πόνο σας ενημερώνω πως η μικρότερη κόρη μου, Gabrielle πέθανε χτες - Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Ήταν 22 χρονών. Οι πληροφορίες για την κηδεία να ανακοινωθούν. Εγώ και η οικογένειά μου ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Ευχαριστώ."

 

Την ίδια ανακοίνωση έκανε και το συγκρότημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, μόλις μερικές ώρες μετά την αναγγελία για το νέο τους άλμπουμ.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής της μπάντας, Corey Taylor, έγραψε το δικό του μήνυμα στο Twitter και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, για την απώλεια της κόρης του "αδελφού του", όπως έγραψε.

 

My heart has broken for my brother. Please keep the Crahan family in your thoughts and love. She will be missed.

 

Ο Shawn Crahan με την σύζυγό του, Chantel, έχουν άλλη μια κόρη, την Alexandria και δυο γιους, τους Gage και Simon. Ο Simon μοιράστηκε την δυσάρεστη είδηση στο Instagram του, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα:

"Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Νιώθω μπερδεμένος, θυμωμένος και πάρα πολύ λυπημένος. Gabri θα μου λείψεις τόσο πολύ, όσο κανένας άλλος, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, είχαμε μια τέλεια σχέση και τώρα δεν είσαι πια εδώ. Σε αγαπώ και ξέρω πως θα το γνωρίζεις αυτό για πάντα."

 

simon_crahan

Today is the hardest day ever, I’m confused, I’m angry, I’m sad and I’m just sad just really sad. Gabri I miss you so much I miss you like no other we were best friends we had a good bond and now your not here anymore. I love you Gabri and I know you’ll know that forever.

 

Η αιτία θανάτου της 22χρονης δεν έγινε ακόμη γνωστή, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναφέρονται σε σενάρια για χρήση παράνομων ουσιών μαζί με την αδελφή της.

 

 

Η Alexandria ξεκαθάρισε το ζήτημα μέσα από το Instagram της και ζήτησε από τον κόσμο να μην διαδίδει φήμες και να σεβαστεί πως έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο:

"Χθες πέθανε η αδελφή μου. Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τον χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στους γονείς μου και τα αδέρφια μου. Η απώλειά της αφήνει ένα τεράστιο κενό, οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες. Είσαι πολύ νέος στα 22 για να πεθάνεις."

 

news247.gr/