Νεμέα: Ημέρα στίβου αφιερωμένη στα παιδιά

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 ο Αθλητικός Σύλλογος Νεμέας διοργανώνει τους πρώτους αγώνες στίβου για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στο δημοτικό στάδιο της Νεμέας.

 

 

Πριν τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί αθλητική ημερίδα με πολύ σημαντικές ομιλίες για τους γονείς αλλά και τα παιδιά. Τόσο η ημερίδα όσο και οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε όλους όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν.

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Ο αθλητικός σύλλογος Νεμέας διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018:

 

 

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Γεωργικής Σχολής (απέναντι από το στάδιο) και ώρα 9:30 π.μ.αθλητική ημερίδα με θέμα ‘’Αθλητισμός και Παιδί’’. Σε αυτή ομιλητές θα είναι:

 

- Θεοδωρακάκος Δημήτρης - Πρωταθλητής Ελλάδας στο Μαραθώνιο

- Σταματοπούλου Μαρία - Εκπαιδεύτρια, νοσηλεύτρια Ε.Ε.Σ. 

- Παπαγεωργίου Ελένη = Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

 

 

Στο δημοτικό στάδιο Νεμέας και ώρα 11:30 π.μ. αγώνες στίβου για παιδιά. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι αθλητές,-ριες του συλλόγου μας καθώς επίσης και μαθητές των τοπικών σχολείων (δημοτικών, γυμνασίου, λυκείων).

 

 

 

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
3 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.