Νέος Κόσμος: Συγκλονίζει η μαρτυρία - «Την είδα να κρέμεται από τα κάγκελα»

Συγκλονίζει η ιστορία της πτώσης γυναίκας μαζί με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο, το μεσημέρι της Τρίτης. Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο Γεννηματάς και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων αντίστοιχα, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. 

 

 

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη στις 16:30 και σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γείτονες της μητέρας, ότι η 42χρονη γυναίκα πρώτα έριξε το 4,5 ετών παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

 

 

Γείτονας που μένει στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας δήλωσε πως είδε τη μητέρα να κρέμεται έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού της αφού πρώτα είχε ρίξει την κόρη της και της φώναζε να μην πέσει κι η ίδια. Ο μάρτυρας σοκάρει λέγοντας πως πριν προλάβει να ανέβει στον 5ο άκουσε γδούπο και κατάλαβε πως είχε πέσει και η 42χρονη. 

 

 

Στο σημείο λίγο αργότερα έφτασε ο πατέρας και σύζυγος ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το θέαμα. Όπως σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, τόσο η Αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ έφτασαν πολύ γρήγορα στον τόπο της τραγωδίας. 

 

 

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία του γείτονα:

 

Ρεπορτάζ Κώστας Στάμου

ethnos.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ