Νίκολα Τέσλα: Ναι και Όμως, Είναι Ελληνικής Καταγωγής!

Nikola Tesla ή Νικόλαος Θεσσαλός, ο Ελληνικής καταγωγής ανθρωπιστής, ιδιοφυής επιστήμονας, εφευρέτης, που ώθησε την ανθρωπότητα τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά και αρνήθηκε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πολύ απλά γιατί δεν το θέλησε!!!! Αυτήν τη εργασία δεν θα την βρείτε πουθενά στο διαδίκτυο, μόνο κάποιες αναφορές στο όνομα Θεσσαλός. Αποσπασματικά στοιχεία υπάρχουν , όπου αναδεικνύουν την Ελληνική καταγωγή του Νικόλα Τέσλα, την οποία δεν την μάθατε ποτέ, όπως και για το ασύρματο εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα (το ηλεκτρικό ρεύμα που χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας), που ανακάλυψε και πραγματοποίησε με πειράματα.

 

Το Istanbul βγήκε από το εις την πόλιν. Οι απλοϊκοί άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας, μέσα από το πέρασμα του χρόνου λέξεις που τους κουράζουν τις απλοποιούν δίνοντας τα γνωστά παρατσούκλια αντί Κωνσταντινούπολη, Constantinople, λένε πάμε εις την πόλιν -ειστηνπολιν – istinmpolin, Istanbul.

 

Αυτό συμβαίνει και στην οικογένεια του Τέσλα. Αρχικά η οικογένειά του ονομαζόταν στα Σλαβικά Draganic, από που είσαι ρε Draganic – Δραγάνης, από την Θεσσαλία, Thessaly, για την οικονομία του λόγου Tesla

 

Μήπως δεν συμβαίνει σήμερα στη Ελληνική κοινωνία ;

Στο βιβλίο WIZARD του Marc J. Seifer που προτείνεται από την κοινότητα Τέσλα.

Ο συγγραφέας Marc J. Seifer αναφέρει , ότι το αρχικό όνομα της οικογένειας Τέσλα ήταν Draganic ή Δραγάνης που μετέπειτα έγινε Τέσλα.

 

Και παρακάτω στο ίδιο βιβλίο ο φίλος δημοσιογράφος του Τέσλα Julian Hawthorne (σελίδα 225), αναφέρει: He was born in Herzogovina, of Greek stock, one of the oldest families there. Όπου μεταφράζετε Γεννήθηκε στην Ερζεγοβίνη, ελληνικής καταγωγής, μία από τις παλαιότερες οικογένειες εκεί.

Και τώρα!!! Το κερασάκι της τούρτας. Στις 18 Μαΐου του 1917 ώρα 8:30 απονεμήθηκε στον Nikola Tesla παρουσία του, το Μετάλλιο Edison, ως τιμητική διάκριση της επιστημονικής κοινότητας για την προσφορά του.

 

Εκείνες τις εποχές σε αυτές τις σημαντικές συναντήσεις όπως και στο Ελληνικό κοινοβούλιο κατέγραφαν τις συνομιλίες κειμενογράφοι.

Έχοντας τον λόγο ο CHARLES A. TERRYΣ σε κάποια παράγραφο (σελίδα 3 του εγγράφου) αναφέρει (His father a Greek Clergyman), μεταφρασμένο (Ο πατέρας του ένας Έλληνας κληρικός). Πουθενά αργότερα όταν πήρε τον λόγο ο Νικόλα Τέσλα δεν έκανε αναφορά οτι θίχτηκε από την τοποθέτηση του CHARLES A. TERRYΣ ότι ο πατέρας του ήταν ένας Έλληνας κληρικός

 

Όταν ο πατέρας σου είναι Έλληνας τι καταγωγής είσαι εσύ;

Και εάν η οικογένεια κάποτε λεγόταν στα Σλαβικά Draganic δεν θα λεγόταν στα Ελληνικά Δραγάνης;

Ανοίξτε το Google και δείτε μόνοι/νες σας πόσοι με το όνομα Δραγάνης υπάρχουν, όπως και ΔΡΑΓΑΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

 

1) Tesla όνομα που στα Σλαβικά σημαίνει Θεσσαλός.

2) Το αρχικό όνομα της οικογένειας Tesla ήταν Draganic ή Δραγάνης και ήταν Ελληνικής καταγωγής.

3) Ο πατέρας του Νικόλα Τέσλα ήταν Έλληνας κληρικός.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Νικόλαος Τέσλα πραγματικά ο άνθρωπος που τίμησε το περήφανο όνομά του Νικόλαος = η νίκη του λαού = τα πάντα για τον λαό, για την ανθρωπότητα.

 

Ο ρόλος του J.P. Morgan

 

Ο πατέρας του που ήταν ορθόδοξος ιερέας στη Θεσσαλία (Θέση Άλς) – έφυγε λοιπόν και για να μην χρησιμοποιήσει το πραγματικό του επίθετο ανέβηκε στην ορθόδοξη τότε Σερβία άλλαξε το επίθετό του και συνέχισε να υπηρετεί τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του και τον Ελληνισμό. Γιός του ήταν ο Νικολά Τέσλα.

 

Ο Νικολά Τέσλα μαζί με τον Γουλιέλμο Μαρκόνι είναι οι πιο σοβαροί επιστήμονες που περπάτησαν σε αυτό τον πλανήτη μετά τον Πυθαγόρα τον Σάμιο. Εφηύρε το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Ήταν πολύ εφυής. Τις πατέντες του τις κατέθετε στη Βιέννη. Εκεί υπήρχε ένας υπάλληλος στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στη Βιέννη του οποίου το όνομα ήταν Άλμπερτ Αϊνστάϊν…

 

 

Το Πιστοποιητικό Γεννήσεως του Νικόλαου Θεσσαλού-Nikola Tesla!

Ο Νικολά Τέσλα όταν πήγε στην Αμερική χρηματοδοτήθηκε από τον J.P. Morgan γνωστό για την συμμετοχή του στην μασσονική λέσχη των ηγετών του πλανήτη.

Ο J.P. Morgan είχε αναλάβει τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος από τους καταράκτες του Νιαγάρα ώς τη Νέα Υόρκη. Δεν είχε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει καλώδια. Στα 600-700 χιλιόμετρα η τάση που έφτανε στη Ν.Υ. δέν ξεπερνούσε τα 8,5 -9 % απο αυτή που ξεκινούσε απο τον Νιαγάρα. Έτσι λοιπόν κάλεσε τον Νίκολα Τέσλα να του λύσει το πρόβλημα. Ο Τέσλα λοιπόν με πολύ απλές ενέργειες του έλυσε το πρόβλημα με το εναλλασόμενο ρεύμα το οποίο είχε μηδενική απώλεια.

Ο Νικολά Τέσλα απέδειξε πως δεν χρειάζεται να παράγεις και να μεταφέρεις ηλεκτρικό ρεύμα απο τον Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη με καλώδια επειδή ο πλανήτης είναι ένας ζωντανός ενεργειακός οργανισμός ο οποίος έλκει συνεχώς ενέργεια από το σύμπαν και επειδή η ιονόσφαιρα και η γη είναι φορτισμένη με ηλεκτρικό ρεύμα το ενδιάμεσο δηλαδή και η ατμόσφαιρα είναι αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος κάτι που ένας φυσικός καταλαβαίνει απόλυτα.

 

Έτσι λοιπόν υπάρχει εντελώς δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία μπορεί ο καθένας απο εμάς, σε οποιοδήποτε σημείο της γης, να την πάρει και να την χρησιμοποιήσει στο σπίτι του. Αυτό ο Ν. Τέσλα το απέδειξε στον J.P. Morgan. Είχε φτιάξει μάλιστα και το πηνίο που είχε βάλει στην κορυφή ενός σπιτιού το οποίο έδινε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να παρεμβαίνει κανένα άλλο ενεργειακό μέσον. Μόλις ο Μόργκαν κατάλαβε πως δεν υπήρχε χρήμα για αυτόν, αλλά και την σπουδαιότητα του έργου, σταμάτησε να χρηματοδοτεί τον Τέσλα. Πρόβαλε στα Μ.Μ.Ε. ότι ο Τέσλα έχει ψυχοπάθεια.

Ο θάνατος του Νικόλα Τέσλα παραμένει μυστήριο και κανένας δεν έχει εκμεταλευτεί την ευρεσιτεχνία του. Σήμερα υπάρχουν 150 εργαστήρια ανά τον κόσμο τα οποία λειτουργούν με βάση τη θεωρία του Νικολά Τέσλα δηλαδή του Νικόλαου Θεσσαλού.

 

με πληροφορίες από xorisorianews.gr & greek-dutch-truth