Νίκος Φ. Δράκος: Θέλω να φέρω τον σφυγμό της νέας γενιά της πόλης

Δείτε την ανακοίνωση του Νίκου Φ. Δράκου:

 

Θέλω να φέρω τον σφυγμό της νέας γενιά της πόλης

 

 

Γιατί ένας νέος άνθρωπος 23 ετών να ασχοληθεί με τα κοινά; Γιατί ένας νέος να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να φέρει στην πλάτη του το «βάρος» των προηγούμενων; Μπορεί; Πρέπει; Η απάντηση κρύβεται στην πολιτική συνείδηση καθενός. Είμαστε εκείνοι που μας ανήκει το μέλλον. Εκείνοι οι οποίοι -μαζί με ανθρώπους ηθικούς, άξιους, πετυχημένους και δοκιμασμένους στο χρόνο- θα καθορίσουμε και θα διαμορφώσουμε το μέλλον μας, λέγοντας όχι στις αναχρονιστικές ιδεοληψίες του παρελθόντος και στους ξεπερασμένους λαϊκίστικους τρόπους ενάσκησης πολιτικής.

 

Στηρίζω εμπράκτως τον Βασίλη Νανόπουλο, διότι είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στην αυτοδιοίκηση με ψηλά το κεφάλι και συνεχίζει να πορεύεται με τον ιδιο τρόπο. Πάντα τέτοιους ανθρώπους ήθελα να έχω ως παράδειγμα, για να γίνομαι και εγώ καλύτερος. Ανθρώπους που έχουν στο dna τους το τρίπτυχο: «πρόγραμμα – πράξεις – αποτέλεσμα». Λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

 

Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι η υποψηφιότητά μου να αποτελέσει υποψηφιότητα όλων των νέων της πόλης. Να είμαι μια από τις φωνές της νεολαίας μας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό είναι το μεγάλο μου στοίχημα: να φέρω τον σφυγμό της νέας γενιάς της πόλης, εκείνης της γενιάς που οι κρατούντες τα ηνία της αυτοδιοίκησης, σε όλη την Ελλάδα, της έχουν γυρίσει την πλάτη.

 

Να είστε έτοιμοι. Θα ζήσουμε όμορφα πράγματα, στα οποία θα είμαστε όλοι μαζί συνταξιδιώτες.

 

*Ο Νίκος Φ. Δράκος, είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – Υπ. Σύμβ. Τοπ. Διαμ. Κορίνθου με την «Συμμαχία Πολιτών»