ΝΟΔΕ Κορινθίας: Ηχηρές παρουσίες και πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έκοψε την πίτα της η ΝΟΔΕ Κορινθίας στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Πλήθος κόσμου και στελέχη της ΝΔ έδωσαν το παρών.

 

 

Ανάμεσα τους οι Βουλευτές Μάκης Βορίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (υποψήφια ευρωβουλετής) και Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου  κ. Παναγιώτης Νίκας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, οι πρώην βουλευτές Νίκος Ταγαράς, Αθηνά Κόρκα και Κώστας Κόλλιας, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος ενώ απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο έταιρος υποψήφιος για τον Δήμο Κορινθίων κ. Πελοπίδας Καλλίρης. Το παρών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στελέχη της αυτοδιοίκησης και πολιτευτές του Νομού.

 

 

Ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του τόνισε ότι  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού και ότι η ΝΔ θα περιοριστεί στη στήριξη την οποία έχει δώσει στις περιφέρειες και συγκεκριμένα για την Πελοπόννησο στον Παναγιώτη Νίκα.

 

 

Δήλωσε πως υπάρχουν στον Δήμο Κορινθίων δύο Νεοδημοκράτες υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο Πελοπίδας Καλλίρης και ο Βασίλης Νανόπουλος. Όταν πρότεινε δε να τα βρουν μεταξύ τους ακούστηκε ένα μεγάλο “ΟΧΙ” από μερίδα του πλήθους.

Τότε επεσήμανε πως αν δεν γίνει αυτό,καλό είναι τουλάχιστον να υπάρξει ανατροπή στο κατεστημένο του Δήμου Κορινθίων

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο