Nomads 2: Η Απίστευτη Αλλαγή που «Ξεφτιλίζει» το Survivor! Αυτά θα είναι τα ονόματα των δύο ομάδων!

Το «Nomads – Μαδαγασκάρη» επιστρέφει και αλλάζει τα δεδομένα αφού το απόλυτο reality περιπέτειας κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!

Παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα και να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Οι δυο τους θα μεταδίδουν τα αγωνίσματα των παικτών και θα μας κρατούν την πιο διασκεδαστική παρέα.

 

 

Οι ομάδες

Στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» οι ομάδες θα είναι… δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι! Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες.

Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

 

 

 

 

 

Οι παίκτες

Και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν.

H αποχώρηση από τη Μαδαγασκάρη θα γίνεται LIVΕ!

To τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση. Αυτό θα μας χαρίζει τη δυνατότητα ως τηλεθεατές να αποφασίζουμε εκείνη τη στιγμή ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί LIVE από το παιχνίδι ενώ η ψήφος μας θα είναι δωρεάν! Μια κίνηση που σίγουρα ξεφτιλίζει την παραγωγή του Survivor!

Πώς θα γίνει αυτό;

 

 

 

Για πρώτη φορά σε reality επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούμε όλοι να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα και στα tablets μας.

Έτσι θα βγαίνουμε διπλά κερδισμένοι αφού και θα ψηφίζουμε για να βοηθήσουμε τον αγαπημένο μας παίκτη να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς να χρεωνόμαστε και θα μαθαίνουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις του «Nomads – Μαδαγασκάρη»!

 

 

 

 

Ειδικότερα, μέσω αυτής της ειδικής εφαρμογής θα ταξιδεύουμε με τη σειρά μας και εμείς στο εξωτικό νησί βλέποντας γρήγορα και εύκολα: τα βιογραφικά και όλα τα νέα των παικτών, φωτογραφίες τους, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι.

Παράλληλα, θα μπορούμε να συγκρίνουμε και τις επιδόσεις των «Νομάδων» μέσω των στατιστικών δεδομένων που θα υπάρχουν στα ειδικά διαμορφωμένα προφίλ των παικτών ενώ θα μπορούμε να παίζουμε και εμείς παιχνίδια στρατηγικής και να φτιάχνουμε τις δικές μας ομάδες!

 

 

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

 

 

Πηγη athensmagazine.gr