Ο γάμος του Σταρόβα και οι σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού

Ο Δημήτρης Σταρόβας, από τότε που γνώρισε τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη, έχει αλλάξει πλήρως τις προτεραιόητές του στην προσωπική του ζωή. 

 

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και κριτής του Your face sounds familiar αφού αποκαλύπτει πως πάει για... γάμο με τη σύντροφό του, μιλάει και για την πιθανότητα υιοθεσίας ενός παιδιού. Διαβάστε τι αποκάλυψε! 

 

 

 

Τι έχει κάνει η Αννα Σταθάκη στη ζωή σου εδώ και περίπου τρία χρόνια; Το επώνυμό σου στην παράσταση είναι «Σταθάκης». Τυχαίο;

Αν και είμαστε διαφορετικοί, ξέρει να με κουμαντάρει. Με έναν περίεργο τρόπο, χωρίς να το σκηνοθετούμε, ό,τι στραβό είχα μου το συμμαζεύει με κάποιο τρόπο. Εγώ είχα λίγο παρατήσει τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα. Ψυχολογικά ήμουν σε μια εργένικη, μπακούρικη κατάσταση. Ημουν λίγο πιο ατημέλητος από όσο θα έπρεπε. Γενικώς είμαι επιμελώς ατημέλητος, αλλά τότε ήμουν και οικονομικά. Με κράζει, μου λέει «πώς θα βγεις έτσι έξω» και τέτοια.

 

 

 

Με το θέμα «γάμος» τι γίνεται;

Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, το έχω κάνει άλλες δύο φορές. Επειδή μου αρέσει να κάνω πράγματα για τους άλλους και ξέρω ότι το έχει στο μυαλό της, όσο φεμινίστρια και απελευθερωμένη κι αν φαίνεται, θα το κάνουμε. Δεν μπορούμε να τα αποβάλουμε αυτά. Γι’ αυτήν θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Θα παντρευτώ την Αννα. Γιατί όχι;

 

 

Δεύτερο παιδί;

Δεν ξέρω… Πολύ δύσκολα.

 

 

Γιατί δεν υιοθετείτε;

Βλέπω πολύ σοβαρά τα παιδιά για να το αποφασίσω. Θα ήθελα να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει. Είναι τόσο ιερό και σοβαρό πράγμα, που θα ήθελα να γίνει με τις ιδανικές συνθήκες.  

 

 

Αυτό που λες δεν υπάρχει πουθενά…

Ναι, το ξέρω.

 

 

Θα υιοθετούσες, λοιπόν, αν σου δινό- ταν η ευκαιρία;

Δεν το αποκλείω. Είναι λίγο μπερδεμένο. Θέλει πολλή κουβέντα αυτό.

 

 

Πάντως, υπάρχει στο μυαλό σου ως ενδεχόμενο.

Ναι… Αλλά δεν θα έκανα παιδί επειδή πρέπει να κάνω παιδί, επειδή το κάνουν όλοι.

 

 

Εννοείς ότι θα το έκανες πιο συνειδητά;

Θα έκανα συνειδητά, ναι.

 

Πηγή: Realnews