Ο Γεώργιος Νικολάου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη

Ο Γεώργιος Νικολάου συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γεώργιος Νικολάου, γιος του Κωνσταντίνου και της Αρτεμισίας Νικολάου, είναι 33 ετών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός – φιλόλογος στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές. Σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων στο Τμήμα Φιλολογίας (Κλασική Ειδίκευση).

 

Είναι κάτοχος της αγγλικής, της γαλλικής και της γερμανικής γλώσσας και έχει κρατική πιστοποίηση στον τομέα της πληροφορικής.

 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλασικών Σπουδών, Φιλοσοφίας, Γλωσσολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά.

     

 

«Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Μετά το πέρας της στρατιωτικής θητείας διαμένω στους Αγίους Θεοδώρους κι έχω αφιερώσει τον εαυτό μου στην εκπαίδευση.

 

Βασικός μου στόχος δεν είναι απλώς η μηχανιστική και στείρα μετάδοση γνώσεων, αλλά η γαλούχηση των νέων ανθρώπων με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που με χαρακτηρίζουν, τα οποία έχω προσλάβει από την οικογένειά μου, και η ολόπλευρη και ισορροπημένη ανάπτυξη της νεανικής αδιάπλαστης προσωπικότητας με την διάνοιξη των πνευματικών οριζόντων, την καλλιέργεια της νεανικής ψυχής και την διάπλαση του ήθους.

 

Ήθος, ειλικρίνεια, εντιμότητα, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σώμα, απόλυτη ταύτιση με το αρχαιοελληνικό ιδανικό του «λέγειν και πράττειν»  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που με διέπουν, γι’αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τις δημόσιες υποθέσεις· για να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να αναβαθμιστούν τόσο ο Δήμος μας όσο και οι Άγιοι Θεόδωροι».