Ο Γιάννης Κακούρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη (video)

Ο Γιάννης Κακούρος συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη “Με τους Πολίτες Μπροστά”.

 

 

Φίλες & Φίλοι,

 

Η πολιτική για μένα δεν είναι μια σχέση ανάγκης και βιοπορισμού, αλλά κατέχει πάντα την θέση της έκφρασης των πολιτικών και κοινωνικών μου ευαισθησιών. Με αυτό το γνώμονα συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά” και τον Κώστα Λογοθέτη. Έχω την γνώση και την εμπειρία που απαιτείται.

 

Ζητώ την στήριξη σας..!

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γιάννης Κακούρος, υιός του Σπύρου Κακούρου και της Μιχαλίτσας Σακελλαρίου, μεγάλωσε στο Λουτράκι όπου και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του.

 

 

Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων διακρίθηκε σε περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα ως αθλητής Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου.

 

 

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ), με μετεκπαίδευση στους τομείς προπονητικής και αθλητικού τουρισμού.

 

 

Ως φοιτητής συμμετείχε ενεργά στα ακαδημαϊκά δρώμενα. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Το 2005-2006 ήταν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών στο Συγκλητικό Συμβούλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ). Την περίοδο 2007-2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Ελληνικό Στρατό στο όπλο του Πεζικού.

 

 

Από το 2008 έως και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της Φυσικής Αγωγής και Άθλησης. Έχει εργαστεί ως γυμναστής σε ιδιωτικά γυμναστήρια τόσο στην περιοχή του Λουτρακίου όσο και της Κορίνθου. Από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο.

 

 

Παράλληλα, επί έντεκα συναπτά έτη (2008-2019) είναι προπονητής του Τμήματος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

 

Από το 2014 είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών “Ο ΙΒΥΚΟΣ”, ενώ παράλληλα διδάσκει παραδοσιακούς χορούς στα παιδικά και προεφηβικά τμήματα. Από το 2018 έως και σήμερα κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου.

 

 

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με το Συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

Το 2012 ανέλαβε Αντιδήμαρχος έχοντας υπ’ ευθύνη του τους τομείς Νεολαίας & Άθλησης, Τουρισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

 

 

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων:

 

  • Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

 

  • Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

 

  • Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας «ΜΕΡΙΜΝΑ» (Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.)

 

  • Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε – ΟΤΑ» (πρώην ΔΑΕΤ)

 

  • Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

  • Εκπρόσωπος του Δήμου στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του Νομού Κορινθίας (ΚΕΚ)

 

  • Εκπρόσωπος του Δήμου στο Σύλλογο Προστασίας Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ)