O Γιώργος Βλάχος εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στο Spa

Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ Γιώργος Βλάχος με δελτίο τύπου που διένειμε, δίνει διευκρινίσεις για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ σχετικά με την εξόφληση της εταιρείας για την κατασκευή του SPA.

 

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

 

 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

 

 

1. Ο διάλογος με την Διοίκηση της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ σχετικά με την εξόφληση της εταιρείας μας για την κατασκευή του SPA δεν έχει τελεσφορήσει με αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ.

 

2. Χθες προχωρήσαμε σε κατάσχεση (μπλοκάρισμα) των Τραπεζικών Λογαριασμών και του Λογαριασμού P.O.S.  της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ. Συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 επιδόθηκαν τα κατασχετήρια στα κεντρικά γραφεία της «Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία» και της «VIVA WALLET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ» και σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 επιδόθηκαν οι κοινοποιήσεις στα γραφεία της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ.

 

3. Στη συνέχεια προτιθέμεθα να προχωρήσουμε σε σειρά όλων των νομίμων ενεργειών αναγκαστικής εκτέλεσης για διασφάλιση των συμφερόντων μας.  Η επιλογή του χρόνου των ενεργειών μας και της συγκυρίας (προεκλογική περίοδος, Πάσχα, εξελίξεις στο Casino κλπ.) δεν είναι ευθύνη δική μας αλλά της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης στην οποία προτείναμε μέχρι τώρα πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις οι οποίες απερρίφθησαν μετά από παρατεταμένο (πλην προσχηματικό όπως αποδείχθηκε) διάλογο.

 

4. Φυσικά, δεν παραιτούμαστε ποτέ από την διαδικασία του διαλόγου, όμως προαπαιτούμενα είναι: Η Συνέπεια, η Σοβαρότητα και η Εγγυημένη τήρηση των τυχόν συμφωνηθέντων. Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε την εφαρμογή των τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.

 

 

                                                                                    ΑΘΗΝΑ, 17 Απριλίου 2019

 

                                                                                           Για την Εταιρεία

                                                                                    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

 

                                                                                         ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΒΛΑΧΟΣ