Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

Ο ημιτελικός του Survivor ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη των δύο παικτών που πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο άλσος Γαλατσίου, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών για να απολαύσει όλους αυτούς, που τους τελευταίους έξι μήνες τους κρατούσαν παρέα κάθε βράδυ.

 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο Survivor, βρέθηκαν στο Γαλάτσι. Στους δύο πάγκους που είχαν στηθεί μέσα στο θέατρο, κάθισαν οι παίκτες, χωρισμένοι σε Διάσημους και Μαχητές. Ο μόνος που δεν έδωσε το παρών ήταν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

 

Το θέατρο σείστηκε όταν οι τρεις φιναλίστ έκαναν την είσοδό τους. Ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά μπήκαν μέσα και πήραν τις θέσεις τους απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη. Και κάπου εκεί η βραδιά ξεκίνησε κι …επίσημα!

 

Οι τρεις παίκτες έκαναν έναν μίνι απολογισμό αυτών των έξι μηνών που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο και εν συνεχεία παρακολουθήσαμε τα βίντεο από τη συνάντηση με τις οικογένειές τους εδώ στην Ελλάδα. Την παράσταση στη συνέχεια έκλεψε ο πατέρας της Μελίνας, με το γαλακτομπούρεκο, το οποίο έδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη!

 

Ο γνωστός παρουσιαστής, επίσης, είχε ετοιμάσει ορισμένες “εκπλήξεις” για κάποιους παίκτες. Όπως, παραδείγματος χάρη, η ατάκα του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΙ και το My Style Rocks. Αποφάσισε, επίσης, να φέρει κοντά τους δύο παίκτες που αντιπαθούν περισσότερο ο ένας τον άλλον. Και μιλάμε φυσικά για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου.

 

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30, ο Σάκης Τανιμανίδης άνοιξε τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού κοινού. Οι Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα πήραν τις περισσότερες θετικές ψήφους και πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

 

 

 

zappit.gr