Ο καιρός στην Κορινθία μέχρι την Πρωτομαγιά

Ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν, τη χώρα, από σήμερα Παρασκευή (27/4/2018), μέχρι και την Τρίτη 1η Μαΐου. Ειδικότερα στην Κορινθία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πιθανές εξαιρέσεις την Κυριακή και τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πιθανόν να αναπτυχθούν σποραδικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα ελαφρών τοπικών βροχοπτώσεων.

 

Αναλυτικά:

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Γενικά αίθριος καιρός, με κατά τόπους σποραδικές νεφώσεις της μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και πιθανότητα ελαφρών τοπικών βροχοπτώσεων στις ορεινότερες περιοχές. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στις ανατολικές και βόρειες περιοχές της χώρας. Ήπιες και με ηλιοφάνεια αναμένονται οι συνθήκες στην Κορινθία.

 

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και νότια της χώρας, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ελαφρές τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως στην Πελοπόννησο. Μικρή περαιτέρω πτώση των τιμών του υδραργύρου κυρίως στα ανατολικά και νότια.

 

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σποραδικές νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με πρόσκαιρες ελαφρές βροχοπτώσεις κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας, με πιθανές σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις ορεινότερες περιοχές. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Γενικά αίθριος καιρός με πιθανές σποραδικές νεφώσεις και τοπικές ελαφρές βροχοπτώσεις στα κεντρικά ηπειρωτικά της χώρας. Ο άνεμος από βόρεια διεύθυνση, εντάσεων 3 έως 4 και κατά τόπους στο Αιγαίο έως και τα 5 μποφόρ. Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για την Κορινθία, με πιθανές σποραδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, στις ορεινότερες κυρίως περιοχές.