Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (10/1/2019)

Με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ημιορεινά της βόρειας χώρας θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη. Την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση στα βόρεια και το Σάββατο σταδιακή εξασθένηση στην υπόλοιπη χώρα.

 

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με στροφή την Παρασκευή σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση. Το Σάββατο, στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα από βόρειες 5 με 7 μποφόρ.

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η  θερμοκρασία από μείον 4 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά.

 

Στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους χιονόνερο και χιόνι κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά. Το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Νέα ανοδος της θερμοκρασίας με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες, προβλέπονται για σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι Νοτιοδυτικοι, εντάσεως 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.