Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (10/2/2019) - Καλοκαιρινή Κυριακή

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα με ήλιο και τοπικές μόνο νεφώσεις. Τη Δευτέρα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια. Την Τρίτη αναμένεται κακοκαιρία με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

 

Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ, με στροφή από τη Δευτέρα σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και μικρή πτώση τη Δευτέρα στα βόρεια.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 2 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και βαθμιαία λίγα σύννεφα. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Κορινθία. Θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμοί Κελσίου. Άνεμοι ασθενείς 1-2 μποφόρ Νότιοι Νοτιοδυτικοί.