Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (10/3/2019) - Με τι καιρό θα κάνουμε καρναβάλι

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα της Δευτέρας θα πυκνώσουν και το βράδυ στα δυτικά θα βρέξει. Την Τρίτη ο καιρός αλλάζει με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και από τη Δευτέρα 7 μποφόρ με σταδιακή στροφή την Τρίτη στα δυτικά και βόρεια σε βόρειους 5 με 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία που την Κυριακή και τη Δευτέρα θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, την Τρίτη θα σημειώσει πτώση.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 1 έως 22 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 8 έως 21 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 21 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από 1 έως 22 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 21 βαθμούς.

 

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 3 έως 24 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Με καλό καιρό και ηλιοφάνεια θα γιορτάσει η Κορινθία την Κυριακή της Αποκριάς. Αραιή συννεφιά από το απόγευμα μέχρι και το βράδυ χωρίς όμως πιθανότητα βροχής. Άνεμοι Βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.