Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (11/1/2019) - Έρχονται βροχές

Με βροχές κατά περιόδους, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.

 

Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Το Σάββατο και την Κυριακή, στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα υπόλοιπα από βόρειες 5 με 7 μποφόρ.

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα παραθαλάσσια και η θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά.

 

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 15 βαθμούς.

 

Βροχερός ο καιρός σήμερα στην Κορινθία, ιδιαίτερα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Οι άνεμοι ασθενείς, Βόρειοι Βορειοδυτικοι που στη συνέχεια θα στραφούν σε Νοτιοδυτικοί εντάσεως 1 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.