Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (13/1/2019)

Γενικά βελτιωμένος ο καιρός σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στο Αιγαίο και το βράδυ στο Ιόνιο, ενώ πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια τμήματα. Τη Δευτέρα προβλέπονται από το μεσημέρι και πάλι βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ την Τρίτη ο καιρός σταδιακά από τα δυτικά θα βελτιωθεί.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και την Τρίτη σε βόρειους με την ίδια ένταση.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί, ήλιος και σταδιακά νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 7 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 14 βαθμούς.

 

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Κορινθία, σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Ηλιοφάνεια τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας με λίγα σύννεφα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες που από το απόγευμα, βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι ασθενείς, εντάσεως 1 με 2 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.